1/9 anonim válasza:
nem ertem mi a kerdes........mert a 2kocsi az utolso hatos alatetig küllőre megegyezik......kiveve a kormanyon meg a hutomaszkon a markajelzest
2/9 anonim válasza:
nem teljesen. az opelben 1.2es a suzukiban 1.3mas motor va.
3/9 atilis válasza:
Motorikusan teljesen eltérő a kettő. A Suzukiban egy korszerűbb 1,3 motor van. Azonkívül 2 kilóval olcsóbb is, mint az Opel. Csak a Suzukit választanám.
6/9 anonim válasza:
nekem volt már wagonr+,nemvolt az olyan rossz mint ahogy elképzelitek,bár elég borulékony
7/9 anonim válasza:
így van mind2 rossz kocsi nagyon de én akkor már az opelt venném, elismertebb márka :D
8/9 anonim válasza:
az Opel szégyene ez a kocsi komolyan mondom.
9/9 anonim válasza:
Az Agila megy mint a nyű.. :DD Osztálytársam olyat kapott és tökéletesen megfelel az A-ból B pontba való eljutáshoz. Arról nem is beszélve, hogy elég magas autó így könnyen elférni benne. Jó a kilátás és könnyű vele parkolni. :D Emmellett nagyon jól fordul. Szóval az Opel minden igényt kielégít ha nincsenek nagy elvárássok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!