Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy régi Fiat 500 (vagy akár...

Egy régi Fiat 500 (vagy akár Fiat 600) mennyibe kerül átlagba? És a Volkswagen Bogár?

Figyelt kérdés

Rajongok a veterán autókért, és vagy Volkswagen Bogaram lesz vagy Fiat 500-om, csak nem tudom pontosan hogy milyen árban vannak.

Fiat 500 :

[link]

Fiat 600 :

[link]

Volkswagen Bogár :

[link]

De leginkább a Fiat500 vagy 600 érdekelne !!

Milyen árban mozognak? (nem roncs kell és nem is múzeumi darab) Úgy nagyjából....mert sokan vannak akik szeretik a veterán autókat.

Szerintetek?:/

Nekem pl az ilyen kiskocsik mint ezek tökéletesen megfelelnek, mert a kiskocsikat szeretem.

2011. dec. 4. 18:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Akkor a Fiat 500-al nem lenne annyi probléma mint a Volkswagen Bogárral? Ahm a Bogarat ezek szerint mindíg szerelni kell?

Mert van Mo.-n vmi Bogár találkozó is, ott is elég sokan vannak, de azokkal nincs baj. Vagy mindíg elromlik?

Mert a Fiat 500 régebbi autó, ezért kérdem csak.

2011. dec. 4. 21:26
 12/16 anonim ***** válasza:

jó drágát, amilyen **** kis autó olyan kultusza lett hogy még a roncsot is aranyáron mérik.

Ha kevés pénzből akarsz veteránt akkor szerintem olyat válassz amit most kezdenek felkapni, pl: trabant, wartburg, moszkvics, volga..., ha megnézed ezekből a szépen felújított példányokat akkor azokért is iszonyat pénzeket elkérnek.

2011. dec. 4. 21:26
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát a bogárnak tényleg nagy kultusza van, bár a használtautók.hu-n vannak jó minőségűek is.

Amúgy csak kérdem, hogy hogy a bogárral mindíg baj van? Elvégre az egyik, legtöbbek által megvett, kisautó.

2011. dec. 4. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

A bogár az egyik legjobb konstrukció volt a maga idejében.

Nekem volt, vagy 4-5 db-om is.

Teljesen igénytelen és soha nem romlik el!!!

Sajnos rengeteg hüly*egyerek van, akitől semmiképpen sem szabad megvenni!!

2011. dec. 4. 22:24
 15/16 anonim ***** válasza:
a bogarakban altalaban azert sz@rnak be az alkatreszek mert oregek es elfaradnak.....elfaradnak elrepednek a gumik muanyagok stb stb
2011. dec. 4. 22:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Egy adalék a bogárról:

Egyszer elveszítettem a bogaramnak a motortér kulcsát.

CSAK KÉT ÉV MÚLVA KERÜLT ELŐ !!

Vagyis két évig nem lett hozzányúlva a motorhoz!!

Csak ment és tette a dolgát.

Ezt egyetlen más autóval sem tudnád produkálni.

(Csak emlékeztetőül, valami Porsche nevű emberke tervezte!!)

A Fiat 500-asról viszont lebeszélnélek.

Fénykorában sem volt egy nagy szám és amiket találsz, azok semmiképpen sem alkalmasak a napi használatra.

Tudod ezzel szórták meg a népet a háború után,

hogy legyen egy mindenki számára elérhető olcsó kisautó.

Viszont ha ledöglött, azonnal megálltak és segítettek a márkatársak.

...és olcsó volt az alkatrész!

2011. dec. 5. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!