Egy régi Fiat 500 (vagy akár Fiat 600) mennyibe kerül átlagba? És a Volkswagen Bogár?
Rajongok a veterán autókért, és vagy Volkswagen Bogaram lesz vagy Fiat 500-om, csak nem tudom pontosan hogy milyen árban vannak.
Fiat 500 :
Fiat 600 :
Volkswagen Bogár :
De leginkább a Fiat500 vagy 600 érdekelne !!
Milyen árban mozognak? (nem roncs kell és nem is múzeumi darab) Úgy nagyjából....mert sokan vannak akik szeretik a veterán autókat.
Szerintetek?:/
Nekem pl az ilyen kiskocsik mint ezek tökéletesen megfelelnek, mert a kiskocsikat szeretem.
Akkor a Fiat 500-al nem lenne annyi probléma mint a Volkswagen Bogárral? Ahm a Bogarat ezek szerint mindíg szerelni kell?
Mert van Mo.-n vmi Bogár találkozó is, ott is elég sokan vannak, de azokkal nincs baj. Vagy mindíg elromlik?
Mert a Fiat 500 régebbi autó, ezért kérdem csak.
jó drágát, amilyen **** kis autó olyan kultusza lett hogy még a roncsot is aranyáron mérik.
Ha kevés pénzből akarsz veteránt akkor szerintem olyat válassz amit most kezdenek felkapni, pl: trabant, wartburg, moszkvics, volga..., ha megnézed ezekből a szépen felújított példányokat akkor azokért is iszonyat pénzeket elkérnek.
Hát a bogárnak tényleg nagy kultusza van, bár a használtautók.hu-n vannak jó minőségűek is.
Amúgy csak kérdem, hogy hogy a bogárral mindíg baj van? Elvégre az egyik, legtöbbek által megvett, kisautó.
Szia!
A bogár az egyik legjobb konstrukció volt a maga idejében.
Nekem volt, vagy 4-5 db-om is.
Teljesen igénytelen és soha nem romlik el!!!
Sajnos rengeteg hüly*egyerek van, akitől semmiképpen sem szabad megvenni!!
Egy adalék a bogárról:
Egyszer elveszítettem a bogaramnak a motortér kulcsát.
CSAK KÉT ÉV MÚLVA KERÜLT ELŐ !!
Vagyis két évig nem lett hozzányúlva a motorhoz!!
Csak ment és tette a dolgát.
Ezt egyetlen más autóval sem tudnád produkálni.
(Csak emlékeztetőül, valami Porsche nevű emberke tervezte!!)
A Fiat 500-asról viszont lebeszélnélek.
Fénykorában sem volt egy nagy szám és amiket találsz, azok semmiképpen sem alkalmasak a napi használatra.
Tudod ezzel szórták meg a népet a háború után,
hogy legyen egy mindenki számára elérhető olcsó kisautó.
Viszont ha ledöglött, azonnal megálltak és segítettek a márkatársak.
...és olcsó volt az alkatrész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!