Ti milyen arányban keveritek az üzemanyagot simsonotokba?
Gyárilag, a bronzperselyes ('76 előtti) Simsonoknak 1:33 kelett, a tűgörgősöknek ('76 utáni) 1:50.
Egy mai modern (full szintetikus) olajjal, teljesen biztonsággal lehet használni akár 1:60-as keverési arányt is.
Én a nem teljesen széria motoromban 1:60-at keverek, ELF MOTO 2 XT Tech-ből.
a kérdés úgy szólt ....simsonba...sem kor, sem típus...
kérem tisztelettel...vagy tíz évig, 1/33 -as volt a keverési arány , mint a Wartburgba, MZ, stb...aztán jött egy hosszú sorozat 1/40-el...mint a wartburgokba(is)..és...na eztán jött az 1/50 arány...MZ, Wartburg,Trabi, Simson...
pusszantás
ma 15:09 ! Azt hiszed hogy én írtam? ennyire naiv nem lehetsz!? én csak bemásoltam ennyi.
A miénk régóta 40-essel megyen, 225-ös gyertyával már hónapok óta és kutya baja! Egyszer a 125-ös etz-met a kutas úgy keverte be hogy besült! füst semmi nem volt, utána már úgy voltam vele ahogy az autószerelő munkatársam mondta hogy jobb ha füstöl úgy tuti nem sül be! egyet nem szeretett úgy a motorom ha 1-esbe vki mellett tötyögtem akkor beköpte, de kész ennyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!