Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A férfiak jobb vezetők, mint...

A férfiak jobb vezetők, mint a nők?

Figyelt kérdés
Pl a nők inkább az érzelmeikre hagyatkoznak és sokszor nem arra, amit az épp ész diktál. Vagy ott a történelem.
2011. nov. 30. 23:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul a nők jobban gondját viselik a bőrüknek, pl. bekenik hidratáló krémmel, ezáltal a bőr ellenállása csökken, így könnyebben vezetik az elektromos áramot. Ezzel szemben nekem pl. bőrkeményedések vannak itt-ott a kezemen, ott nagyobb a bőr elektromos ellenállása.
2011. dec. 1. 02:38
 2/13 anonim ***** válasza:
egyértelműen igen
2011. dec. 1. 09:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Háztartást sokkal jobban vezetnek a nők mint a férfiak.
2011. dec. 1. 09:43
 4/13 anonim ***** válasza:
Autót kevésbé...
2011. dec. 1. 11:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A nőket nem érdekli a vezetés olyan nekik mint a porszívózás ,egy szükséges nyűg.Fogalmuk sincs mi miért és hogy működik egy autóban,minek kell váltani csak megtanulták hogy időközönként rángatni kell azt a kart lent meg nyomkodni a pedált.Ha baj van ,vagy leblokkolnak vagy sikítanak és elengednek mindent.Nm érzik méreteit a kocsiak.Ha próbálsz nekik magyarázni,oda se figyelnek "nekem ez kínai meg magas" szöveggel hárítják a legegyszerűbb infókat is..Tisztelet a kivételnek,mert ha egy nőt érdekli téma akkor bizony jól tud vezetni,jobban mint sok férfi
2011. dec. 1. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
bocs a betűkihagyásokért,merül az elem a bill-en
2011. dec. 1. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát ha autóápolástól van szó abban a férfiak jobbak.A nőknek az autó olyan mint egy porszívó csak egy gép ami szükséges és kell hogy be tudjon vásárolni.A férfiak viszont egész máshogy állnak az autókhoz.
2011. dec. 1. 16:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egyértelműen eldönhető. Általában tényleg jobban vezetnek a férfiak, de vannak nők, akik kisebb kategóriájú formula autókkal sorozatban nyernek versenyeket, vagy ismerek gogartversenyzőket, akik nő létükre komoly kunkurencia a férfiaknak egy nagyon komoly kategóriában. Na, ezek a kivételek. Tőlük szerintem az átlag halandó férfiak nem vezetnek jobban.
2011. dec. 1. 17:23
 9/13 anonim ***** válasza:
ucsó kit érdekel a versenyzés?? Senkit nem érdekel, hogy abban jó, ha közúton nem tud normálisan vezetni, emrt nincs benne semmi rugalmasság, meg 0 a helyzetfelismerő képessége...
2011. dec. 1. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:

A gokártozás pénz függvénye. Továbblépni magasabb szintekre azonban már tehetség kérdése. Hány nőt láttál Formula1-ben, Indycar-ban, Rally-ban, Túraautó vb-n stb, stb ... Oda már nem elég az hogy viszed a párszázezres gokartodat és benevezel a versenyre. Ha nincs tehetséged soha nem kerülsz be, max tartalék versenyzőnek tudod "bevásárolni magad", ha viszed a pénzt a csapathoz, mert így nekik is megéri, de éles versenyben soha nem fognak alkalmazni pusztán a pénzed miatt, hacsak nem egy kis csapatról van szó, bár még oda se esélyes szerintem.

Persze vannak nők akik jól vezetnek, nem mondom hogy nincs. De ez maximum 15%-20% és akkor már sokat mondtam. ők azok akik tényleg átlátják a forgalmi helyzeteket és kellőképpen tudják is kezelni azokat. Van egy 30-50%, aki elfogadhatóan vezet, de bizonyos helyzetekben már rosszul ítéli meg az adott szituációt és mégha nem is okoz balesetveszélyt, akkor is rosszul ítélte meg a helyzetet és helytelenül cselekedett. A maradék 50% az aki csak megy ha zöldre vált a lámpa, a forgalmi helyzetet sokszor rosszul ítéli meg, ezzel akár balesetveszélyes helyzetet is okozva.

Csak néhány példa:

http://www.youtube.com/watch?v=8g5xX6L6J2Q

És hogy kishazánkat se felejtsük ki:

http://www.youtube.com/watch?v=mI2a1TTSgpQ&feature=related

De persze férfiból is van ugyan ez a kategória, mégha kevesebben is vannak.

2011. dec. 1. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!