Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Homokfutó építés. Tudnál...

Homokfutó építés. Tudnál segíteni?

Figyelt kérdés

Van egy elsőkerék meghajtású autó.

Sor 4-es motor, 4-es váltóval.

Ez lenne az alapja a homokfutómnak.

A motort hátra raknám, de a váltó rudazata pont ellentétes irányba nézne.

Tehát gyárilag igy néz ki az autó:

[]=:) és most igy nézne ki: :)[]=

Jelmagyarázat: [] motor = váltó :) vezető

Hogy tudom megcsinálni azt, hogy igy nézzen ki a dolog:

=:)[]

Tehát tudjam kapcsolni a sebességet, úgy hogy hátul van a motor?

2011. nov. 30. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Háttt,ez inkább gyakorlatias kérdés,mint elméleti.Ott kéne állni előtte és látni.

Így én leginkább arra tudok gondolni,hogy építeni kéne egy olyan szerkezetet,ami az eredeti rudazatot működtetné adott távolságból.

Ha mechanikus úton lenne megvalósítandó,akkor egy ilyen szerkezet,amit ajánlanék,az a kulcsmásoló.Legalábbis elvben.

De szerintem ezt kézenfekvőbb lenne hidraulikus vagy elektronikus úton megoldani.

Sajnálom,hogy nem tudtam segíteni.Eszembe jutott néhány ötlet,de ezeket nagyon nehéz lenne elmagyaráznom.

2011. nov. 30. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Ma / holnap nálam lesz a cucc, megpróbálok valamit kiokoskodni. Látatlanba nekem is nehéz.
2011. dec. 1. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Na?Sikerült már valamit alkotni?
2011. dec. 3. 23:16
 4/4 BognarPeter95 válasza:
Szerintem meg egy gyári farmotoros váltót vegyetek! egyszerűbb is, meg olcsóbb is! Ajánlom a Skoda 105, 110, 120asokat vagy még a VW bogarakat és ahhoz kapcsolni a motort, vagy a motorokat is felhasználni!
2015. márc. 26. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!