Audi A4 2. 0 diesel 143 LE, vagy Volvo S60 2. 0 diesel 163 LE?
Figyelt kérdés
2011. nov. 29. 19:30
11/14 gomzoli válasza:
Hú, nem akarok nagy hülyeséget mondani, de nekem úgy dereng, mintha a 60-as Volvo-ról mondták volna, hogy az egy Ford Mondeo, átöltöztetve...
12/14 anonim válasza:
Sőt a Jaguar X typeról is sokan ezt mondják. Na ezek szerintem még nem ültek sem S60ban, sem X-typeban.
13/14 anonim válasza:
1000X A VOLVO....Nekünk is az van...abban legalább van "anyag" beépítve....nézd meg az össztömeget....
14/14 anonim válasza:
Ezek közül,főleg ha ennyi pénzed van, hogy új autót szeretnél egyiket se venném meg!
1: A4 143 Le?Ne már!Akkor a 170lovas motorral ami most ha újat veszel már 177Le-s.Vagy egy 2.0TFSI +1 liter fogyasztás viszont jobban is megy,kérdés,hogy ez szempont-e nálad?
2: S60, én rágyúrnék a D5 mocira 215Le-vel, vagy egy T4-es is jó megoldás lehet.Kb. ugyanaz a fogyasztás.
3: nem vennék új autót semmiképp,ha mindenképp márkakereskedés kell,mert céges kocsi,vagy valami ilyesmi, akkor is egy tesztautót vennék meg olyan 5-10e km-el,elég jók,és sok mindent bele lehet alkudni az árba,vagy lejjebb menni az árral,próbáld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!