FONTOS-SURGOS! Miert fogyaszt nagyon sokat az Opel Corsam? Es miert megy el neha az aramja?
Figyelt kérdés
Van egy 97-es Opel Corsa b-m,1.2-es,78 loeros.Nem is volt vele semmi gond,de hirtelen megnott a fogyasztasa.Mitol lehet???Es a masik gond vele hogy egyszer egyszer mintha elmenne az aramja,es fuldoklik lefele egyes es kettesben,all lefele a motor,alig pufog es minden ami az aramrol megy,pl a cd lejatszo is,leall.Ez miert lehet??Es kb mennyi kene legyen a fogyasztasa normalisan?es a Corsaknak hogy van a benzintankja?legyszi irjatok velemenyeket,mi baj lehet??2011. nov. 26. 17:35
1/16 anonim válasza:
Mert a tulajdonosa egy idióta. Így áll bosszút.
2/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ezt a szepen megfogalmazott valaszt,...sokat ertem vele.Nem ertem erre miert kell pazarolni a betuket.
2011. nov. 26. 18:12
3/16 anonim válasza:
ma 18:05!
Te miért nem azzal szórakozol ami veled egyidős?
5/16 anonim válasza:
Ne kend össze a billentyűzetet.....
Ez neked öröm hogy ilyen baromságokat írsz ide?
7/16 anonim válasza:
Kívánom hogy ennél ne legyen nagyobb örömöd az ÉLETBEN te fasz!
8/16 anonim válasza:
Mondjuk mi lenne, ha segítenénk a kérdezőnek? (Én speciel nem tudom mi lehet a baja.)
9/16 anonim válasza:
Akkor ne írjál ide!
Vagy szidjál engem vagy a másik válaszolót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!