Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 200ccm es crossmotorom...

Van egy 200ccm es crossmotorom, viszont eggyátalán, semmilyen jogosítványom nincs, viszont a város mellett van egy chrosspálya, de ha nemtudom megoldani azt h tréleren kivigyem a mocit a crosspályára, akkor az baj ha tolva viszem ki?

Figyelt kérdés

Tehát nem vezetném a motort hanem úgy tolnám ki a krosszpájára, ha elkap a rendőe ezért kapok valamit?

Nem nagy távolság mert egy eglsz kis 10.000 lakosú kisváros és a kroszpálya tőlünk nincs messze mert kb 500métert tolom utána földútvan csak meg a töltés, ottmeg nemkell jogsi.

2011. nov. 24. 19:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Tolhatod nyugodtan.

A KRESZ kimondja, hogy motorkerékpárt toló személy nem számít sofőrnek , így pl. a sündisznó nem csekkolhat le, ha részegen tolom a motort, ha jogsi, biztosítás stb. nélkül, akkor sem, mert gyalogos vagyok.Remélem érthető :)

Örök nyarat, gumifákat!

Egy másik motoros :D

2011. nov. 24. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Kössz mocis tesó :DD hétvégén akk go krosszpálya...
2011. nov. 24. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:

csapassad :D

ezek az utolsó hetek

2011. nov. 24. 19:31
 4/8 A kérdező kommentje:
jaja :SS jön a tél ://
2011. nov. 24. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
hát én azt az 500 métert lábon elvinném ott már ha megis jelenik a rendőr nagygáz és már a földuton is vagyok
2011. nov. 24. 19:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet hülyeség, de én úgy emlékszem, hogy csak az 50ccm-is motort toló személy nem számít sofőrnek... A nagyobb köbcentit toló személy az már igen. Azt lehet nem igaz... Ez rémlik.
2011. nov. 26. 17:33
 7/8 A kérdező kommentje:
A-a nagymotornál is ígyvan
2011. nov. 26. 20:41
 8/8 Dozer007 ***** válasza:
Ennek azért nézz utána, mert az özönvíz előtt mikor az A-s jogsit csináltam tuti hogy a toló személy is sofőrnek számított, és szerintem ez most is így van ;)
2011. dec. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!