1.9tdi motortuning, mechanikus adagoló, sdi vezérmütengely uj porlasztok, esetleg turbó és cooler csere. Az elektronika teljes kiiktatása. Valakinek tapasztalat?
Az előző kérdésednél javasoltam egy tuning műhelyt.
Javaslom, hogy vedd fel a kapcsolatot Hoffer Úrral. E-mailben elfog mindent magyarázni. Rendes, kedves ember, igazi "faúvé" fan. Mégha nem is náluk csináltatod a kocsid érdemes beszélni vele, nagyon ért a témához. Nekem egy VR6-ot alakított át. Olyan dolgokat megcsinált rajta amire más "tuning" műhelyekben csak tátották a szájukat aztán azt se tudták miről beszélek.
Próbálj többek által ajánlott helyet kereseni, az sok szívást rejt, ha több helyen faragják az autót.
Egyébként milyen gép? G3?
Nekem volt a közelmúltban egy G3 TDI-m, komplett átépítést eszközöltünk rajta, sajna többen is belenyúltak, volt bowdenes és villanyos is.
Sok pénzt nyelt be, de szerettem, viszont azzal érdemes számolni, h eladáskor ezt senki nem fizeti meg.
Az én konfigom: GT2052V, Saybor Race 0.26x5, Sprinter cooler, 60-as csövezés, Krézi 11x3.1 mechanikus, majd 12x3.0 villany, végül 11x3.2 HDK253 villany volt, 12-es ü.a.rendszer, kevlár kuplungt., PD szívócsonk, Krézi druck, Kollár chip...
Enyém ugyanez volt, '94, 5 ajtós, 1Z-s motor (90Le).
530-ért vettem, és kb. ugyanennyit költöttem rá: motor, kuplung, fékek, futómű, lámpák, fólia..
Ennyi pénzért a legjobb autó, amit venni lehet nálunk, formája is No.1. Hiányzik is, de nagyobbat kell vennem, bár tuti, h TDI lesz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!