Miért lehet az hogy a simsonom melegen nem indul?
reggel mikor megyek dolgozni a mínusz fokokba is beindul 2.-ra vagy 3. rúgásra indul
megyek vele úgy 4 km-t és ha sorompót kapok akkor le kell állítanom és aztán nem indul be
és ott szégyenszemre sok mindenki előtt tologatnom kell
miért nem indul?
robogó karburátor van rajta sajnos eddig nem birtam kisebb fúvókát szerezni bele, most 88-as van benn és nagyon sok benzint kapott, és levettem a tűt a legkevesebbre így most aránylag jó, de nem indul:S
ja és amit elfelejtettem mondani az az hogy főfúvóka a 88-as
és teljesen felújított, szinte minden új benne
úly főtengely, dugattyú, szóval minden és mégsem jó:S
90-ezer forintot költöttem rá
de most már én is bánom mert ebből vettem volna egy használt robogót vagy nem sok kellet volna hozzá
mert ez nekem munkába járáshoz kell
Vegre!
Nem azt olvasom, h a simson az isten, hanem masok is elismerik, h egy fos.
Lehet, hogy egyszerűbb lenne egy komplett Simó karbit beszerezned. Ha kicserélted a karbit, és még mindig nem jó, akkor valószínűleg a gyertyádat köpte be, vagy bezabált a motor, tehát per pillanat sok üzemanyag van a hengerben. El kell táolítani, aztán egy gyertyacsere/pucolás, és újra a játék, újra a nyeremény.
Sok sikert! :)
utolsó,81%-os
ez hülyeség sztem a gyertya csere nem javít rajta mert már sok gyertyát kipróbáltam, nincs bezabálva nem füstöl
76%-os
nem vagyok hülye,
nem tudtam még főfúvókát szerezni
eddig 55-ös volt benne azzal nem ment harmadik sebességbe
amúgy egyesbe sem kettesbe se nagyon ment szal gyenge volt
aztán csak egy 88-as fúvókát tudtam szerezni azzal meg sokat kap és azért nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!