Felicia 1.9d nyikorgó főékszíjtárcsa?
Hidegen visítt mint a fába szorult féreg ha alacsony a fordulat 1200-nál elhallgat.Miután bemelegszik teljesen csendes kivétel mikor még nem 100%-an meleg és erőlködik a motor alacsony fordulaton olyankor is nyikorog,kb 8-9 kilométer megtétele után már csendes teljesen.
Most vettük a kocsit nem tudom mióta csinálhatja ezt most 252 000 kilométer van benne.
Az érdekelne,hogy veszélyes e így használni,nem szeretném ha valahol ott hagyna,mert mondtak már olyat is hogy elfog szakadni az ékszíjtárcsában lévő szilent mekkora az esély erre mert nagyon drága az az ékszíjtárcsa még jó hosszú ideig nem szándékozok rá költeni,hacsak nem muszáj.
Kérdeztem autó szerelőt is azt mondta,hogy ezeknek az autóknak az népbetegsége.
Meg a csávó is mondta akitől vettük,hogy cserélte az ékszíjat meg a vízpumpát és akkor nyikorgott tovább majd 3 autószerelővel később a benzinkutas világosította fel,hogy az ékszíjtárcsa a ludas.
Rákérdeztem szerelőnél ő is azt mondta,hogy az ékszíjtárcsa csinálja,de azt nem tudta megmondani mi végett csinálja,azt mondta megy ameddig megy aztán jöhet a csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!