Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy kocsit tegnap...

Vettem egy kocsit tegnap (audi A6) és nagyon sokat fogyaszt ez normális?

Figyelt kérdés

[link]

ami a linken van ugyanolyat vettem.

7 liter benzint megevett kb 10-15 km városi vezetés után.

2011. nov. 19. 19:29
1 2 3 4
 31/36 Twinx ***** válasza:
sokat fogyaszthat ha rossz a lambda szonda vagy koszos a levegő szűrő, stb.. mindenképp nézesd meg szerelővel, de sztem lambda szonda..attól tud nagyon sokat enni
2011. nov. 21. 00:24
 32/36 anonim ***** válasza:

Arra próbáltam utalni, hogy ha kinullázza a számlálóit, kevés kilómétert ment, és nyomkodta is neki, akkor simán írhat ki ilyet átlagfogyasztásnak(nyilván nem lesz valós adat). Nem azt írtam, hogy a 70 literes fogyasztás az normális, hanem azt, hogy valamit elbaszarintott a számitásnál.

Az én autóm is 2.8, igaz nem "szívó" Audi, hanem bi-turbos Volvo és 272 lovas, szal lehet van nekem is valamennyicske rálátásom. Az hogy neked az Eclipse 17-et evett városban, az nem azt jelenti, hogyha elmész gyilkolni a hegyekbe, akkor ott se fog többet enni 20 liternél. Mit gondolsz egy 2.0 WRC ami 300-350ló versenytempóban miért kajál 80-100 litert ?

2011. nov. 21. 01:47
 33/36 anonim ***** válasza:
Ne hasonlítsunk már össze egy raliautót egy 10éves Audival, amivel csak városban ment a delikvens.Nem ehet ennyit és punk-tum. Vidd el szerelőhöz, valószinüleg a lambda-szonda lesz az.
2011. nov. 21. 10:24
 34/36 anonim ***** válasza:
Azért normális esetben egy 2,8-as motor nem tud megenni ennyi benzint. Valami gond van ott. Aki azt mondja hogy ennek ennyi a fogyasztása mert összkerekes+benzinmotor az maradjon a matizban vagy a suzukijában és ne nyilatkozzon az Audiról...
2011. nov. 28. 19:25
 35/36 anonim ***** válasza:
Ilyen autóm van. 2.8 30szelep, quattro, automata. 10 liter alatt maximum tempomat 90-el, de ebben sem vagyok biztos, 12-15 között fogyaszt nálam.
2011. dec. 6. 00:50
 36/36 anonim válasza:

30-as.

Kár,hogy a mitsubishi japán,és nem amerikai ahogy írtad..xD

2017. jan. 14. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!