Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok,...

Milyen autót ajánlotok, hogyha az első kocsim lenne?

Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyi pézt tudsz rászánni?
2011. nov. 19. 07:22
 2/7 anonim válasza:
nagyon fontos! Lehetőleg ne piacról vegyél használt kocsit! Mert ott nagyon résen kell lenni... Nekem most halt meg a motorom a múlt héten és csak 20e mentem a kocsival mindig cseréltem benne olajat de feladta
2011. nov. 19. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
pénztárca függő. De amivel jól járhatsz hosszabb távon is olyat vegyél. Gondolj csak a szervízköltségre, adó, biztosítás, benzinár stb. Szóval ne egy nagy teljesítményű és ne ritka típust, olyat aminek az alkatrészellátottsága kaka. Pl rover. Azzal sokat szívhatsz. Inkább egy swift, egy astra az ami optimális.
2011. nov. 19. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is most fogok venni, és a Golf-ot ajánlom, de mégsem azt veszek, hanem egy Bmw-t XD

Mindene drágább de mégiscsak egy Bmw

2011. nov. 19. 08:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Régi Swift.

Viszonylag olcsó, megbízhatóak, és ha megtöröd rengeteg olcsó alkatrész és elem van hozzá.

2011. nov. 19. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nagyban meghatározza a választást az, hogy mire kell az autó és mennyire tudsz vezetni
2011. nov. 21. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:

11-19 08:18 nak:

én ma vettem egy E39-et :D

2011. nov. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!