Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a kuplung baja az...

Mi lehet a kuplung baja az autómban?

Figyelt kérdés
Egy Wartburgról van szó,délután észre vettem hogy a kuplungnak kicsi az ellenállása és hogy akkor lehet csak sebességet váltani ha padlóig nyomom a pedál,állítottam a csavaron így egy kis ideig megint jó lett de estére ugyanolyan rossz lett.Van valakinek valami ötlete,hogy mi lehet a probléma?
2011. nov. 18. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
csúszik...
2011. nov. 18. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem emel ki.Valószínű,elkopott a kinyomócsapágy.Úgy tudom a Wartburgban szénből van.Az elsőnek:Ha a kuplung csúszik,akkor felpörög a motor,és nem indul el az autó,de sebességbe simán lehet rakni.
2011. nov. 18. 19:11
 3/4 anonim válasza:

Szénből már régóta nem csinálnak kinyomó-csapágyat!

Ha műanyag az állítóanya le kell egy normál anyával kontrázni(4 üteműnél tuti az)

ha ez nem segít,lehet a kuplungbovden kezdődő szakadása,vagy a kinyomószerkezet lamellái gyengültek el,amik előbb-utóbb eltörnek majd.

2011. nov. 18. 20:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, ötletek még várok.A műanyag állítócsavart egy önzáróanyával biztosítottam ki mert már jártam úgy hogy kilazult,azt elfelejtettem hogy az egész kuplung szerkezet 2éves,és egy 4ütemű autóról van szó.
2011. nov. 18. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!