Miért voltak olyan silányak mindíg az európai kocsik?
A használt autó. hun bóklásztam és feltünt hogy milyen különbség volt az európai és amerikai kocsik közt régen. Az az érdekes hogy ezek az amerikai autók átlag emberek autói voltak miközben Európában ebben az időben csak ilyen kocsikat lehetett szerezni egy átlag dolgozónak. (belinkeltem) Nem értem hogy miért?? Minden van itt is mint ami ott.. Sőt Európa régebbi kultúrának örvend mint az Usa. Nem szeretem Amerikát de ha a kocsikra ránézek akkor az Amcsi kocsi mind kinézetben mind felszereltségben egetverő különbségek vannak. Míg az Európás autók szembántók és tyúkolak hozzájuk képest. Rendesen szembántóak. Nem az 5000res motort hiányolom Európából hanem a formát. És senki nem gyárt már hasonló kocsikat. Már az Usa is a gömbölyű egykaptafát gyártja.(tisztelet a kivételnek) De Európába mind máig hasonlót se. Miért van ez?
Magyarországon a megfelelője:
Magyarországi megfelelője:
Magyarországon kapható megfelelője:
9.: ez nettó hülyeség. A német autók egyáltalán nem minőségibbek (és főleg nem minőségesebbek). Arányában.
Azonban egy harminc millás BMW-t ne egy 3-4 millás Fiattal vagy Citroennel hasonlítsunk már össze. Akkor hasonlítsuk Lexushoz, Maseratihoz, Jaguarhoz. Mindjárt árnyaltabb lesz a kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!