Lehet zárhoz kulcsot csináltatni? (info lent)
Figyelt kérdés
Van egy motoros dobozom, de nincs hozzá kulcsom (nem egy komoly doboz). Ha elviszem egy kulcsmásolóhoz, akkor tud hozzá kulcsot csinálni? Vagy, hogy lehetne megoldani a dolgot?2011. nov. 8. 20:46
1/4 anonim válasza:
Nekem csináltak még motorhoz is.
Elvittem a zárat (kiszerelve) a kulcsoshoz, ő először nem akarta megcsinálni, mondván az olasz motorok zárjához csak úgy lehet pótkulcsot csináltatni ha az "nyitott" állásban van. Mondom oké, de baromira nem tudom nyitott állásba rakni kulcs nélkül :)
Végül mondta hagyjam ott megpróbálja "kinyitni". Aztán 30 perc múlva telefonált, hogy kész a 2 új kulcs, jöhetek érte. És tényleg kész volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Az igen! :D:D Akkor elviszem én is, csak mondom előtte rákérdezek, nehogy rámhívják a rendőrséget... :D
2011. nov. 8. 21:37
3/4 anonim válasza:
Én Pannonia oldaldobozt vettem (motorkerékpárral együtt persze) kulcs nélkül. Lefúrtam a zárat, elvittem a szakemberhez (egy idős bácsikához aki a zárszaküzlet/kulcsmásoló tulajdonosa is egyben), aki 1500 forintért csinált hozzá két kulcsot. Nem tudom pontosan mennyi ideig tartott, mert csak egy hét múlva tudtam érte menni, de jól működik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor bele vágok én is. :)
2011. nov. 9. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!