Szerinted mi lesz a jövő üzemanyaga?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
elsőn behaltam xD
am, sztem kukoricabol amit kivonnak, az lesz az uzemanyag.
nem zsidóskodnak az olajtársaságok hanem zsidók!
egyébként bőven kell még lennie kőolajnak mivel abból amit közzétettek utóbbi 5 évben arra következtethetünk hogy ha tényleg nem lenne csak egy minimális akkor ugye nem 300ft körül lenne a benzin hanem lenne vagy 1000-től amennyit pofájuk van kérni :S
19:44 72%-os vagyok.
jah annyi hogy mi már tesztelünk elektromos autókat, tavaly is teszteltük és jók nagyon csak még azért bőven van mit fejleszteni.
Egyértelmű hogy az áram és a növényi olaj lesz (áram elsősorban)
Elektromos áram. Először csak jöttek ezek az életveszélyes kerékpárok, ma már az egyik autós lapban tartóstesztet olvastam egy villanyrobogóról (21 kW-os motorral és 80 km-es hatótávval, 3 órás töltési idővel), ebből már nincs olyan messze az elektromos autó mindennapos alkalmazása.
Persze amíg van fosszilis vagy egyéb alternatív, addig ezek csak városon belül fognak dominálni. A növényi alapú szintén nem tartható fent, mert ahogy nő ez emberiség nőni fog a táplálékigény is, ahhoz pedig termőföld kell. Nem lehet bányászati úton nyerni, mint pl. az uránt.
de a növényi olajokat az elhasznál étolajból készítik ám.
éttermektől szoktak venni egyes helyeken használt olajat.
"Megjegyezném, hogy az elektromos áram előállítása manapság nagymértékben környezetszennyező! (Pl.: Hőerőművek...)"
Mo-n az áram 50%-át atmenergia biztosítja
Az autók is hőerőművek, csak éppsokkal gyatrább hatásfokkal működnek, mintha erőműben termelt áramot használnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!