Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az hogy az emberek...

Miért van az hogy az emberek a simsonokat tuningolják és nem meghaggyák az eredeti állapotukban?

Figyelt kérdés
2011. nov. 7. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2011. nov. 8. 18:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy olyanok írkálnak ide a Simson tuningról, akiknek 30 éve volt Simsonjuk, még az NDK-ban. Bennük az a kép marad meg, hogy lassú, büdös, és 65-öt megy max. No meg talán, hogy megbízható. Ajánlom, ha egyszer lehetsőgéetek adódik, látogassatok ki a Simson Kupa egyik futamára. Garantáltan le fog esni az állatok.
2011. nov. 8. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezzel csak az a baj, hogyha az ember vesz egy simsont 80e körül és "rátunningol 80-90e-t" akkor ehelyett vehetne 2 kilóból egy értelmes motort, ami:

- a tunning simsont is alázza

- ami nem fog szétesni a tunning miatt pár ezer km után

2011. nov. 8. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát hülye az az emberi, aki egyrészt 80 ezerért vesz Simsont. Ugyanis nagyon el vannak szállva az emberek az árakkal. Ilyen-olyan gányolt típushűtlen, újrafestett szarokat árulnak csillagászati összegekért. Venni kell max 20 ezerért egy ütött-kopott példányt és azt tuningolni. Jah és mint minden tuning: ez sem azért készül, hogy "millió" km-eket elmenjen vele a készítője.
2011. nov. 8. 19:25
 15/17 anonim ***** válasza:

például azért is, mert létezik 5. sebesség. sőt már 6 sebességes simson váltó szett is tervben van, és meg is fogják csinálni.

Az enyém 75cc, VAPE gyújtás, a műszerfal MZ 250ről való, 5 sebességes, simán elbírja...

Utazó sebessége 80km/h, persze hosszítva lettek az áttételek :)

Így rosszabb lett a gyorsulása, de jobb a végsebessége. Végre nem néztem még meg mennyit megy, de strapa kis gép.

Tervben van még 90es henger, tárcsafék előre-hátra, Honda NSR teleszkópok, kerekek, és még sok más.

Gondolom nem kell részletezni mennyi pénzbe kerül, de nem érdekel, ezt szeretem csinálni.

Kövezzetek meg, de nekem erre kell egy simson :)

2013. máj. 8. 22:38
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy a pár kommenttel előttem szóló, az emberek nagyon el vannak tévedve az árakkal kapcsolatban!

60-70ezer forintért adnak manapság olyan gányolt szarokat, amik alig indulnak. Csak mert simson...

2013. máj. 9. 12:11
 17/17 anonim válasza:
Nem mindenki tuningolja a simsont nekem minden napos használatba van és megbízhatóbb mint az új robogók, és 10 év múlva30 ezrekért eladják.Én 20 ért vettem az enyém jó sok időm van benne és nem kevés pénzem.De 3 éve költségmentes egy kis gondoskodást oda figyelést igényel de melyik motor nem igényli.Amelyikre meg azt mondják hogy nem kell vele foglalkozni csak menni, meg lehet nézni 3 év múlva milyen állapotba lesz.
2013. szept. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!