Miért van az hogy az emberek a simsonokat tuningolják és nem meghaggyák az eredeti állapotukban?
Ezzel csak az a baj, hogyha az ember vesz egy simsont 80e körül és "rátunningol 80-90e-t" akkor ehelyett vehetne 2 kilóból egy értelmes motort, ami:
- a tunning simsont is alázza
- ami nem fog szétesni a tunning miatt pár ezer km után
például azért is, mert létezik 5. sebesség. sőt már 6 sebességes simson váltó szett is tervben van, és meg is fogják csinálni.
Az enyém 75cc, VAPE gyújtás, a műszerfal MZ 250ről való, 5 sebességes, simán elbírja...
Utazó sebessége 80km/h, persze hosszítva lettek az áttételek :)
Így rosszabb lett a gyorsulása, de jobb a végsebessége. Végre nem néztem még meg mennyit megy, de strapa kis gép.
Tervben van még 90es henger, tárcsafék előre-hátra, Honda NSR teleszkópok, kerekek, és még sok más.
Gondolom nem kell részletezni mennyi pénzbe kerül, de nem érdekel, ezt szeretem csinálni.
Kövezzetek meg, de nekem erre kell egy simson :)
Ahogy a pár kommenttel előttem szóló, az emberek nagyon el vannak tévedve az árakkal kapcsolatban!
60-70ezer forintért adnak manapság olyan gányolt szarokat, amik alig indulnak. Csak mert simson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!