Hogy tudok papirozni egy Honda mb 80 ast?
Regadót befizeted, eredetiség vizsga ilyenkor nem kell.
Kötsz rá biztosítást, leműszakiztatod, csináltatsz hozzá forgalmit, névre iratod és ennyi.
Ez kb. 50-70 ruppóba fog fájni (nem tudom mennyi a regadó), így egyszerűbb "50-esként" használni. Ilyenkor kötsz rá egy biztosítást és kész is vagy. Van belőle 50 ccm-es és 80 ccm-nél még nem fog szigorkodni a rendőr sem.
Akkor nem is tévedtem sokat.
DE számolj azzal, hogy rendszám miatt műszakiztatni kell majd rendszeresen a gépet! Meg tudnak bünteti tilosban parkolásért, gyorshajtásért, stb...
SMKP-val hiába 45 a "max" ha a trafi semmit nem ér ellene. A rendőr meg nem fog utánadmenni a városban azért, mert szemre 50-el mész (nem is érdekli meg nem is bizonyítható). 50-nél többel meg a rendszámos motorral sem közlekedhetnél, szóval :)
Városon kívüli illetve autóút / sztráda közlekedésre pedig egy 80 ccm-es motor is alkalmatlan, mert gyenge hozzá.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy nem tud egy ilyen motor 90-es utazót, pláne nem hoszsú távon.
Őszintén a 90 km/h valahol az abszolut végsebessége közelében lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!