Milyen kismotort kérjek 14. szülinapomra?
Szerintetek melyik lenne nekem jobb VÁROSI ENDURO vagy ROBOGÓ.
13/f 179 cm vagyok.
Majd örülnél még a Simson-nak is te kis elkényeztetett anyuci kedvence... Ha neked kéne megdolgozni érte, örülnél amid van. Mellesleg Neked tényleg a robogó való, ész nem kell hozzá, tehát pontosan neked találták ki. Kár is a szóért, úgy se látsz ki a fejedből, vegyenek Aprilia-t vagy Gilera-t 500ezerért, hogy aztán a 2. kanyarban összetörd, mert "jampi" gyerek vagy, már 2x ültél motoron.
Apádék a Simsonon b*sztak mikor balul sült el a dolog, és te lettél belőle, szóval ne mondd hogy ciki a Simson, mert Te is a világon vagy, és írkálod is az egyetemes f*szságaid, hogy a Simson ciki.... Az a ciki hogy a szüleidtől várod a sültgalambot a szádba, nem pedig dolgozol érte. Én ennyi idős koromban megdolgoztam a motorért, igaz feketén napi 12 órát, de összeszedtem rá a pénzt. És nem, nem Simson, de azon tanultam meg motorozni, váltani, megérteni hogyan is működik a motor. Pedig most sem vagyok egy vén kecske...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!