Kismotort (mz etz 125 ccm) lehet lépcsőházban tartani?
Figyelt kérdés
2011. márc. 18. 21:47
2/6 anonim válasza:
Ez nem kismotor :)
Egyébként a házmesterrel kellene megbeszélni. Többnyire engedik.
4/6 anonim válasza:
50cm3 segédmotor, 125cm3 kismotor, a felett nagymotor. Amúgy sztem nem tarthatod lépcsőházban tűzvédelmi okokból.
5/6 anonim válasza:
Tűzvédelmi okokból egy sütő veszélyesebb, mint egy motor. Pedig azt konyhában tartják.
A házmesterrel kell megbeszélni és a lakókkal, ha őket nem zavarja, akkor maradhat. De a lépcsőházban ne járasd, és olyan helyre tedd ahol nincs útban senkinek.
6/6 anonim válasza:
Ahol én lakom ott a közgyűlésen megszavaszták hogy semmilyen üzemanyaggal működő eszközt nem lehet tárolni.Ezért káromkodom én is, mert a motoromat el kelett adnom.Nem tudtaam hol tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!