Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jó téligumi a HANKOOK ÉS A...

Jó téligumi a HANKOOK ÉS A DAYTON?

Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 10:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem most van 3 éve hogy HANKOOK-ot használok, nekem bevállt télen jól bírja, nincs még rajta kopás pedig nyúztam rendesen. A szerelő aki felrakta azt mondta hogy 4-5 évig tuti bírnia kell.
2011. nov. 5. 10:39
 2/8 anonim válasza:
0%
a HANKOOK nem egy zacskós rizs márkája?
2011. nov. 5. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
A gumi élettartamán nem évben, hanem Km-ben mérik! A kettő közül mindenképp Hankook, de ha rám hallgatsz, akkor rááldozol 10e Ft-al többet, és veszel egy Vredesteint, vagy normális márkát. Hidd el, hogy sokkal többet fog kibírni.
2011. nov. 5. 11:42
 4/8 lodarazs ***** válasza:
Egy 10 éves gumi már ki van keményedve, lehet benne 5000 km is, akkor is kuka.
2011. nov. 5. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Megnéznélek, amikor veszel egy autót, 10 éves 5000Km-t futott, pótkerékként a csomagtartóban naptól védett helyen tárolt gumik vannak rajta, és te azokat kidobod, mert már 10 éves.:)
2011. nov. 5. 21:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Az első kommentelő úgy értette a 4-5 évet hogy 4-5 szezont szerintem,átlagos városi használat esetén.És nem fogok rá plusz 10 ezret(tehát plusz 40et!) "rádobni" mert ennek a nagy része marketing,az alapszabványnak minden keveréknek meg kell felelnie.
2011. nov. 5. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Összesen mondtam a plusz 10-et! Nem tudom, milyen méretű gumi kell, de 14-es méretnél összesen 10 ezer különbség van a Vredestein és a gagyi szutykok közt. Az hogy megfelel egy szabványnak az oké, de itt játszanak ilyen dolgok, mint a tapadás, menetzaj, remegés, kopás. A gagyi gumik jóval hamarabb kopnak, szóval már ott behozza az árát a márkásabb.
2011. nov. 5. 21:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó a Hankook nekem is az van téligumiba és nagyon bevált,nem tudom mióta számít szarnak a Hankook mondjuk.
2011. nov. 6. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!