Hol lehet egy Bugatti Veyronra kötelezőt kötni?
Nézem a karkulátorokat, vagy nincs ott márkának, hogy Bugatti, vagy beírom teljesítméynhez hogy 736kW, és kidobja, hogy 0 és 300 közé kell esnie.
Most aki venni akar, az hol köt rá kötelezőt?
1.) KALKULÁTOR!
2.) A márkanévhez válszd ki, hogy egyéb.
3.) A teljesítményhez nyugodtan írj 300 kW-ot, ugyanis az felett már nem emelkedik a biztosítási díj, ezért 300 kW felett már mindegy mekkora a teljasítménye!
Örülök, hogy segíthettem!
Ahha, unatkozk mint a Jeremi Clarkson a Top Gearben, amikor a Bugattira próbált biztosítást kötni.
Kérdik milyen autó.
Bugatti.
Bugatti, az Rover nem?
És 25 perc semmi után közölték, hogy nem tudnak rá biztosítást adni xD
11ezer forint????
Mit ronthattam el? :D
óránként:D
De,szerintem,ha megengedik,hogy vegyél egy ilyen gépet,akkor bizonyára a gyártó cég elintézi ezt a kis apróságot.
Igazából szinte bármire lehet biztosítást kötni,nem gondolom,hogy egy autóra nem és csak azért,mert magas a teljesítménye.
Pl. Egy 750LE-s Astrára is megkötötték valahogy,mert rója az utakat.
Ő telefonon érdeklődött.
Verseny volt a 3 műsorvezető között. (Bugatti vs Cesna)
És unatkozott a Bugattiban és kitalálta, hogy felhívja a biztosítóját, hogy erre tudnak-e, és mennyiért.
Szerintem ha ki lehetne választani, hogy Bugatti, akkor ott kezdődne az éves biztosítás hogy 2-4millió.
De hogy csak egyéb van... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!