Audi a6-osnak (2.5 TDI,180LE) chip tuning kizárásával hogy lehet megnövelni a teljesítményét?
Egy benzinesnek soha nem lesz akkora nyomatéka? :)
Na, kedves kérdező, te is csak szívóbenzinesben ültél még... :)
"3-4 literes ikerturbós benzinesbe"???
Te meg csüccsenj bele egy ilyenbe, és megtudod, hogy milyen a benzinkúton hagyni minden vagyonod:)
„egy benzines autónak sosem lesz akkora a nyomatéka mint egy dieselnek”
Mennyi is a te autód nyomatéka? 370 N·m? A Volvo S60R szintén 2,5 literes benzinmotorja 400 N·m -t tudott nyolc éve. Az Audi TT RS szintén 2,5 literes, csak annak 450 N·m a nyomatéka. Persze tudom hogy azóta egy kétliteres dízel is tud ennyit (bár nem szimpla feltöltővel), de azért jó ha tudod hogy hol állnak a dolgok. Ezeket nem szükséges pörgetni, bár tudnak.
Amennyivel meg többet eszik, annyival kifinomultabb is. Nem kormol (ebből kifolyólag kevésbé rákkeltő, nem telepszik meg az épületek falán, kevésbé járul hozzá a szmog kialakulásához), nem olyan büdös, kellemesebb a hangja, és nincs az az agyzsibbasztó vibráció, mint szinte az összes négyhengeresnél és sok többhengeresnél is. Persze ez nyilván csak annál szempont, aki nem csak a fogyasztást tudja számolni.
„Jobb lesz neked úgy:)”
Nekem az lenne a jobb, ha az fizetné a kezelések költségét, aki a levegőbe juttatja a szennyet. Akkor megtudná hogy mi mennyi. Ezt annak is üzenem, akinek szokása még a szemetet is eltüzelni.
Szeretek gyalogolni, de a sok alacsony fogyasztású dízel miatt sokkal rosszabb a levegő az utcákon, mint valaha. És akkor az én tüdőm még egészségesnek is mondható, de nincs mindenkinek ekkora szerencséje. Ők meg tudják mondani mi a különbség a benzin és a gázolaj füstje között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!