100000 km-t kibír a kocsi olajcsere nélkül?
"
Mert úgyis eladom!! A lényeg hogy nálam bírja ki.
"
Reggel felkelsz, kimész a fürdőbe, megereszted a csapot, amiból víz helyett csak valami sáros trutymó folyik, mert a vízművek "úgyis csak eladja" a vizet. Utána elmész tankolni a benzinkútra, ahol benzin helyett csak "valamit" kapsz, mert a MOL úgyis "csak eladja" a benyát.
Aztán amikor be szeretnél sorolni a másik sávba sokan nem engednek be, mert ők "úgyis csak egyenesen mennek".
Amikor bemész a boltba hogy vegyél kenyeret, csak valami átázott, penészes kenyeret kapsz, mert ügye a pék "úgyis csak eladja" a kenyeret.
Reméljük hogyha esetleg majd következőre veszel magadnak egy másik autót, azt olyan gazdától fogod venni, aki "úgyis csak eladja".
Lehet én tudom rosszul, de ha ezt nem jelzed az új vevőnek és utána szétthullik a motor akkor az rejtett hibának minősül és azt te jobban megszívod mint ha kicserélnéd évente 1X az olajat.
De ha nem cseréled az olajad 3-4 évig az olyan mintha te 3-4 éven keresztül ugyan azt a "vizet" inádd tehát az úgy néz ki, hogy megiszod az origi 1,5l szentkirályi ásványvizet kivizeled és újra megiszod és ez így megy 3-4 éven keresztül. Szerinted TE kibirnád 3-4 évig???Természetesen víz és utánpótlás nélkül!
utolsó:
A remény hal meg utoljára... :)
Ha az igaz akkor inkább nem is mondok semmit, és szívből kívánom hogy tömődjön el az olajszállítása az aatónak, és bárcsak látnám majd amikor közlik a szervízben h maga nem normális, csak viccel ugye a garanciával ha nem volt olajcsere...
De annyi esze van hogy újjautót vesz, de olajra nincs pénze, ha igaz akkor elmebeteg, de szerinem 99,9% hogy FAKE
szerintem eladás elött költöztesd be a kutyát. kocsit hajtsd meg a mezőn olaj, víz nélkül. csikkeket nyomd el a műszerfalon, az ülésen reggelizz, nem baj, ha felvágod. így lesz csak hiteles -hiteles autó.
az a baj, hogy különben nem viccel a kérdező! tele van ilyen emberrel az ország: ... dolgozni büdös, vigyázni rá büdös.. kihozza 0 ft kezdőrészletre, nem fizeti a részletet, széthajtja, és fel van háborodva, hogy a bank feljelenti!
elmentem a banki visszavett autó telepre... hát.... roncstelep! százával az olyan autók, amiben soha! nem volt olajcsere, és az említett módon törődtek vele.
összes devizahiteles ****ra való!
eladó autónál 1 kérdésem van: devizára vették? mert akkor direkt szét van ***szva.
tehát a kérdezőnk tényleg nem fog olajat cserélni!
az is lehet 3 év múlva haszonvasként adja le méhtelepen, neki mind1, 0ft jában van az autó... ha 5.000 ft ot kap érte 3 évesen az is haszon.. a bank meg had mérgelődjön.... gondolja...
recsket kinyittatnám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!