Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom hangosabbá tenni...

Hogyan tudom hangosabbá tenni a kipufogómat?

Figyelt kérdés
ideiglenesen kivont autóról van szó és pályára járok vele. Minden gyári de szeretném ha legalább hangja lenne :D nem gyári hátsódobbal ellátott vég van alatta azzal szeretnék valamit kezdeni... azon kívüli megoldások nem igazán érdekelnek, mert szeretném még közúton is használni ott pedig jobb ha marad a szolíd hang:) köszönöm
2011. nov. 1. 00:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
nem hiszem, mert ő is csak úgy vette valahonnan, meg nem is gyári. 4ütemű Trabanton is volt, még azon is jobban szólt pedig oda sem volt hegesztve... csak "rányomtuk"
2011. nov. 1. 02:09
 22/28 anonim ***** válasza:
azért szólt jobban mert csak rányomtátok és szökött a gáz a dob előtt :D
2011. nov. 1. 02:11
 23/28 A kérdező kommentje:
de a hang nem onnan jött..hanem ahol kell :D
2011. nov. 1. 02:11
 24/28 anonim ***** válasza:
mert hol kell?
2011. nov. 1. 02:14
 25/28 A kérdező kommentje:
hát úgy értem hogy nem az összecsúsztatott résznél volt hangos
2011. nov. 1. 02:16
 26/28 A kérdező kommentje:
a hang rendesen a kipu. végnél volt nem pedig a toldásnál..
2011. nov. 1. 02:17
 27/28 anonim válasza:
vannak ám ötletek :D na de komolyra fordítva :D attól függ mennyit szánsz a dologra. Én azt szeretem ha alacsony fordulaton csak mélyen, letisztultan morog és akkor jön meg a hangja mikor elkezdem nyomni neki de akkor se legyen repedt fazék:D a hondámon a recept gyári leömlőt meghagyva végig 50 es belső átmérőjű rendszer a gyárinál nagyobb sport középdobbal illetve a katalizátor is ki lett cserélve nagyobbra a végére pedig egy egyszerű paragi dob 50es bemenő csővel százas véggel. Így minőségi mély sportos hangot kapsz de mégse a mindegy csak hangos legyen repedt fazekat kapod és nem utolsó sorban teljesen szabályos műszakin elfogadják. De már ha a végdobot kicseréled egy sportdobra akkor is már sokat változik a hangja. Olcsóbb kategóriás sport dobok a HD 2Fast2Furius illetve a Paragi amit szinte bármely autós boltba 20 000 forint alatt is megkapsz már. A paraginak csak akkor van hangja ha tolod neki amúgy beáll állandó fordulat egy kellemes mély morgásra ezt elfogadják műszakin is az előző kettő már hangosabb de műszakin gondok lehetnek vele
2011. nov. 3. 09:59
 28/28 A kérdező kommentje:
köszi, legalább egy normális válasz érkezett
2011. nov. 6. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!