Hogyan tudom hangosabbá tenni a kipufogómat?
Figyelt kérdés
ideiglenesen kivont autóról van szó és pályára járok vele. Minden gyári de szeretném ha legalább hangja lenne :D nem gyári hátsódobbal ellátott vég van alatta azzal szeretnék valamit kezdeni... azon kívüli megoldások nem igazán érdekelnek, mert szeretném még közúton is használni ott pedig jobb ha marad a szolíd hang:) köszönöm2011. nov. 1. 00:50
11/28 A kérdező kommentje:
akkor privátba miért ezt a választ kaptam?
"és ki volt az az idióta aki ezt mondta? nézz utána a dob működésének ember"
2011. nov. 1. 01:37
12/28 anonim válasza:
mert az én irtam és nem privátban kaptad, hanem egy másik kérdésben te tökfej, akkor utánanézel vagy sem?!
13/28 A kérdező kommentje:
így egyszerűbb volt elmagyarázni :D de a két válasz nem egyezik!! akkor valamelyik nem stimm
2011. nov. 1. 01:40
15/28 A kérdező kommentje:
az egyezik ha az egyikben azt írtad ha megfúrom a dobot hangosabb lesz, a másikban pedig rákérdeztél hogy ki az az idióta aki ezt írta miközben te írtad...
2011. nov. 1. 01:44
16/28 anonim válasza:
mindegy az a lényeg, hogy a kipufogógáz ne a furulyán keresztül távozzon hanem valahol a végdob oldalán
17/28 A kérdező kommentje:
nem mind1...ha valaki más elolvassa megtéveszted. úgy gondolom válaszokat várnak itt az emberek nem találgatásokat ahol egyszer ezt másszor azt írod... de azért majd holnap szanaszét fúrkálom :DDDD
2011. nov. 1. 01:50
18/28 anonim válasza:
nem írtam mást, de a dob furkálása nem egy bevett szokás hangnövelésre
19/28 A kérdező kommentje:
jóó és akkor mit tegyek szerinted? 1.0 Suzukin nagyobb hangja volt (az milyen már?)ami teljesen gyári. Nekem 1.6 van..még sincs akkora eredmény.
2011. nov. 1. 01:54
20/28 anonim válasza:
nem lehet hogy az egy szuzukira tervezett sportdob?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!