Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az istenért van ez?

Mi az istenért van ez?

Figyelt kérdés

Van egy gyári Simson S51B-m és amióta megvan óvom mindentől,ezt valószínűleg észrevették a haverjaim is,azóta mindig ezzel b*sztatnak,hozzák a csavarhúzót,hogy jaj majd ők beindítják,meg rá akarnak ülni mindig,egyfolytában vizslatják és mondják mondják ők ezt meg ezt cserélnék ki rajta,most ők benzint akarnak szagolni kérdés nélkül veszik le a tanksapkát.Legutóbb muskátli cserepet rárakták a csomagtartóra.... Nagyon de nagyon nagyon felb**sz. Legszívesebben pofán vágtam volna őket de nagyon visszafogtam magam és nem tettem.

Abszolút nekem van igazam,hiába is mondja bárki ezek csak nem becsülik az értéket mert nekik megveszik nem a saját pénzükből van mint az enyém.

Aki meg tudja magyarázni hogy lehetnek ilyenek az emberek az írjon..

14/f

2011. okt. 30. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:
bunkók. Haverkodj másokkal. Jól teszed hogy kíméled és megbecsülöd azt ami van.
2011. okt. 30. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval! Vagy bunkók, vagy irigyek, vagy fogyatékosok.
2011. okt. 30. 14:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb hozza a csavarhúzód, akkor vedd ki a kezéből és b@szd bele a combjába. Majd utána nem fog ezzel poénkodni :) ( persze csak saját felelősségre)

Meg gyökerek a haverjaid.

2011. okt. 30. 16:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyszer már kérdezted :-)
2011. okt. 30. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
éljenek a simsonosok !, és az úgymond haverjaid azok nagy g@cik !
2011. nov. 1. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én Simsonomat sem tisztelték, pedig tuning, de az ő szemükben egy szaros kis Simson volt. Csak nekem az osztálytársaim. Amióta kivittem a busz végállomásig egy-kettőt és meghűlt bennük a vér hogy megy, azóta nem basztatnak :)
2011. nov. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!