Mi az istenért van ez?
Van egy gyári Simson S51B-m és amióta megvan óvom mindentől,ezt valószínűleg észrevették a haverjaim is,azóta mindig ezzel b*sztatnak,hozzák a csavarhúzót,hogy jaj majd ők beindítják,meg rá akarnak ülni mindig,egyfolytában vizslatják és mondják mondják ők ezt meg ezt cserélnék ki rajta,most ők benzint akarnak szagolni kérdés nélkül veszik le a tanksapkát.Legutóbb muskátli cserepet rárakták a csomagtartóra.... Nagyon de nagyon nagyon felb**sz. Legszívesebben pofán vágtam volna őket de nagyon visszafogtam magam és nem tettem.
Abszolút nekem van igazam,hiába is mondja bárki ezek csak nem becsülik az értéket mert nekik megveszik nem a saját pénzükből van mint az enyém.
Aki meg tudja magyarázni hogy lehetnek ilyenek az emberek az írjon..
14/f
Ha legközelebb hozza a csavarhúzód, akkor vedd ki a kezéből és b@szd bele a combjába. Majd utána nem fog ezzel poénkodni :) ( persze csak saját felelősségre)
Meg gyökerek a haverjaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!