Miért az Alfának, BMWnek, Hondának vannak a legfanatikusabb, legelszántabb vásárlói?
Mert az adott országokból ezek a márkák sugallják a nagy teljesítményt, a sportosságot, a versenyzést.
Nehezen lehetne rajongani olyan szinten a megbízhatóságért vagy a km-enként 100 grammnál alacsonyabb CO2 kibocsájtásért. :)
Ez meg miféle légből kapott statisztika ?
Ott vannak például az Opel-fanok,a Subarus titánok,a Nissan Skyline függők,Mitsubishi EVO-sok az agyontuningolt fekete füstfelhőt okádó több száz pacis VW-ket is szóba hozva,a teljesség igénye nélkül.
"I'm fanatic" matricákkal a hátsó szélvédőjükön.
Én magam most egy RS Audira kuporgatok.
Azon is lesz ...
Alfa,Honda? Ugyan már hiszen nincs egy tisztességes sportgépük sem.
:))
Utolsó: a Japcsik a HONDÁT kifejezetten sportosságra teremtették (persze nem alapból... kinyitod a pénztárcád és tuningolod a motort,hisz direkt erre lett gyártva)!
Az Alfák is jók (Boxer motor= pörgős motor, harapósak,gyorsan fel tud pörögni csak pont ez az amiért hamar ki lehet őket nyírni... kicsit még ezeken korrigálni kellene)
Amúgy BMW fan vagyok és azért választottam a BMW-t mert egyszerűen nem kellenek rá Tuning rácsing matricák,kamu légbeömlők és FAKE turbo! Megy ez anélkül is ;)
(hátsó kerék,nagy nyomaték/LE) igaz minden rajongásnak meg van a maga ára (Egy BMW-t fenntartani nem könnyű dolog,de ha szereti az ember ez nem akadály) :)
Persze, nem csak ezeket az autókat imádják, felsoroltak többet is. Még mondjuk hozzátenném a Nissan 240 SX-et :)
Az ilyen emberek általában a szép, sportos autókat szeretik.
Ha megnézed mi a különbség egy ilyen felkapottabb márka és pl a Fiat Multipla, Ford Ka között, könnyen rájössz a dologra:)
Szépség,stílus,szerelem,,
Erre dobban a szivük,ezt simogatja a szemük..
amit teljesen meg is értek:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!