Kocsimhoz szeretnék venni alkatrészt, de melyik fajtát?
Neten nézelődtem kerékcsapágy után, de több fajta is van, eltérő árba, márkába. De van olyan is ami másképp néz ki mint a többi. Számít valamit ez a minőségen kívül?
Típus, évjárat stimmel. Csak félek hogyha megrendelem akkor nem a megfelelőt sikerül, illetve valamilyen úton-módon nem passzol a kocsimhoz. Azért akarom netről mert így olcsóbban kijönnék.
Nem minden esetbe jobb a gyári.. :D
De te tudod...
A kaszni kód szerintit célszerű beletenni.
És a forma/megoldás természetesen sokban befolyásolja a tartósságot. Célszerű lemérni precizen és mikor a boltba vagy ott is megmérni az újat. Mivel a kerékcsapágyat bepréselik így azt ha rosszat rendelsz kidobhatod ha ki kell venni. A csapágyon rajta van az acél minőségét jelző szám is. Annak nézz utána mi a legjobb. Nem mindíg a legdrágább a legjobb.. Nekem például egyszer akartak adni kuplung hidraulika csövet a kocsimba 12ezer Ft ért gyári BMWt.. Átmentem az autószerelő ismerősömhöz és kinevetett. fogott egy tekercsrézcsövet levágott egy métert és megperemezte 2 perc alatt a 2 végét. Ő ezt egy sörért csinálta nekem. úgyhogy spóroltam 11800 Ft-ot.
azóta is tökéletesen jó a kuplungom..
Kerékcsapágyat motorkód alapján?
No és mi az a "kaszni kód" ??
Mintha a Holdon járnék!
Szóval irány a BÁRDI és kell a forgalmi engedély.
Alvázszám alapján beazonosítható a pontos típus (azért nem árt ha viszed a kiszereltet vagy legalább fotóról felismered mert történhetnek csodák évjáraton belül is).
A koreait Ők sem javasolják majd valószínűleg az SKF lesz a legjobb árban.
PS.: A BMW nem a sóherek autója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!