Milyen az a Tiptronic váltó?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Audi A8 quattro 4.2 Tiptronic-ot. Elmondaná valaki, hogy pontosan milyen váltó ez? Azt tudom, hogy autómata, de mik az előnyei, hátrányai?2011. okt. 14. 23:56
11/18 A kérdező kommentje:
Ilyen: [link]
1994-es, benzines, V8-as. Kicsit össze van törve, nem indul. Lefujatom az egészet, megcsináltatom a motorját, belül kárpit csere, tehát az egész autó tip-top lesz.
2011. okt. 17. 18:58
12/18 anonim válasza:
Egy jó tanács: sose számold ki mennyit költöttél rá, jobb a lelki béke :)
Tavaly szóba került az A8 is nálam, de aztán nem az lett belőle.
Sok sikert a melóhoz :)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem én fogok rajta melózni:D A haverom autószerelő, őt bíztam meg vele.
2011. okt. 17. 19:46
14/18 anonim válasza:
Ha nem számít a pénz, akkor miért nem veszel egy olyat ami még nem volt törve? Ne adj Isten egy újat?
15/18 anonim válasza:
Pont ezt akartam kérdezni én is - amennyit erre ráköltesz majd (még akkor is ha a haver szerelő szotyiért dolgozik) annyiból vehetnél olyat is, ami nincs törve.
16/18 A kérdező kommentje:
Mert így törve jóval áron alul adják mint ami hibátlan, és számolgattunk haverral, sokkal olcsóbban megvagyok vele. Attól még mert tudnék venni egy hibátlant, jobb ha több marad a pénzből:)
2011. okt. 17. 23:43
17/18 anonim válasza:
Érdemes egy 18(!) éves autóra ennyit költeni? Én a helyedben inkább vennék egy jobb állapotú, használtat, amelyik nincs törve. Lehet, hogy most olcsóbban jössz ki a buliból, ha ezt felújítod, de hosszútávon a gatyád is rá fog menni!
18/18 Syoni válasza:
Érdemes 18 éves autót venni! Legalábbis nekem egy A4 es Audim van és msot töltötte a 18 at..... Nagyon jó állapotban van. Ha az árakat nézzük ez az autó kb 10x annyiba került volna újonnan nem beszélve arról h ha kiviszed a szalonból már 2 millát veszít az értékéből (mivel "használt"). nem beszélve arról hogy minél újabb egy autó annál drágább hozzá egy alkatrész. És gondolom egy 4.2 es A8 as audit nem gyári állapotba szeretné használni, erre pedig nem rossz egy kicsit leharcoltabb állípotu. (Pl váltónál kényelmesebb és fogyásztásban jobb egy 6 sebességes man váltó. erre tökéletesek azok az autók amiben nem jó a váltó mert azt így is úgy is cserélni kell....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!