Tényleg sokkal de sokkal többe kerül egy autó autómata sebességváltóval mint manuálissal?
Pl van egy olyan autó mai mondjuk 2 millió forint. (csak mondtam egy számot...) és mondjuk manuális. Tényleg igaz hogy az autómata sebváltós verziója belekerül akár pl 4 millióba is?
Vagy kb mennyivel kerül többe? (most a sima autómatára gondolok, nem arra amikor egyszer autómata egyszer átváltok manuálra...)
És egy autóba beleszerelni? (értelem szerűen kuplungot meg kiszerelni)
Melyik drágább?
Mert inkább használt autót szeretnék venni de fogalmam sincs hogy mi mennyibe kerül.
Tényleg akár a dupláját is ki kell fizetni egy autónak hogy ha autómatát szeretnék?
(tehát sima autómata, nem duplakuplungos(!!) hogy át tudom váltani egyszer auto.-ra egyszer manuálra ilyen nem kell)
Beszólogatni nem kéne kedves utolsó....attól hogy nem szeretem a manuálisat attól még nem azt jelenti hogy nem tudom kezelni.
Bunkóskodni nem kell, épp van belőlük elég ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!