Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Max 600 ezerig milyen csajozós...

Max 600 ezerig milyen csajozós autót tudtok ajánlani? =]

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat!
2011. okt. 12. 23:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ja és ezt nem azért írom mert savanyú a szőlő. Más srácokat is látok hogy tök jófejek, jó dumájuk van, de mégis szenvednek, mert a külsőségek nélkül nem jutsz el a párbeszédig... Sajnos...
2011. okt. 13. 22:16
 22/31 anonim ***** válasza:

20:53 „Hát nem a semmiért utálják a magyarokat szinte mindenhol(elég ha a környező országokra gondolunk)”

Nnaa.. azért nem a gyakorin való veszekedésért van ez,

hanem mert pl. elfoglalták a magyarok a már az ősrobbanáskor is románokhoz tartozó területet, meg ilyesmi

22:15 hogy a mai csajok 99%a ribanc

Megy a kamu duma hogy a "belső értékek érdekelnek".

Axióma? Ön talán statisztikus? Mintavétel?

2011. okt. 13. 22:55
 23/31 anonim ***** válasza:

Mintavétel?

Magam és ismerősi körben tapasztaltak nem elég? Amikor néhányszor sikerült kicsit drágább értékű autót vezetnem úgy néztek rám az utcán mint az istenre. Egyébként meg ha kiejtem hogy mivel foglalkozom, mint a vígjátékokban, hogy a következő pillanatban csak ajtó csapódást hallani és már sehol a lány...

Persze a jellemzőbb inkább az hogy meglát és rögtön lepattint... így jár az aki nem jóképű és nincs jó verdája /sok pénze...

2011. okt. 13. 23:26
 24/31 anonim ***** válasza:

vagy, aki nem látja meg azt, aki kedves, értékes, csendes hűséges társa lenne... aki keres az talál! Te.. figyelj jobban.. az elbújókra is..

(egy N, akit így megtaláltak, nincs kocsi, semmilyen,

van kicsi, sok,aranyos)

2011. okt. 13. 23:58
 25/31 anonim ***** válasza:

Sokan ki fogtok röhögni, de Nekem egy Opel Corsám van, 93-as kiadás, eleje fekete, hátulja piros. Cserélték az elejét, bár nagyon törve nem volt, mert az autó többi részén minden stimmel. Na mindegy.

Tehát az autó feltünö a rondaságával, Én nem vagyok olyan ronda, így sokaknak felkeltem a figyelmét és sok aranyos csajt megismertem már. Tehát nem kell drága autó.

2011. okt. 15. 20:46
 26/31 anonim ***** válasza:

"Én nem vagyok olyan ronda, így sokaknak felkeltem a figyelmét és sok aranyos csajt megismertem már"

Ha jóképű és jó testalkatú vagy, akkor akár egy rollerrel is odaállhatsz, a nők tapadni fognak rád, teljesen mindegy... Egy ronda pasinál ugyanez nem müxik...

2011. okt. 15. 21:13
 27/31 whitenigga válasza:

BMW-hez is hozzá lehet jutni az említett kereten belül legálisan!

Pl.:

[link]

2011. dec. 9. 13:56
 28/31 anonim válasza:

Na, akkor figyelj! Leírom neked milyen egy csajozós autó. Alap, hogy ne legyen szétrohadva a kasztni. Lehet egy 10-15 éves autó is csajozós autó. Na szóval, mindig legyen tiszta kívűl-belül, legyen igényes autó(nem BMW, lehet egy LADA is igényes), a tankja legyen legalább félig töltve üzemanyaggal, mindig gondozd az autót, tartsd karban és normálisan vezesd ne állatkodjál vele, hogy te milyen vagányul vezetsz. A vagány motorbőgetős kihúzatós nagy fordulatszámig vezetési stílus inkább visszataszító mint vonzó egy lány számára.

Nekem egy 12 éves Skoda Octaviám van. 20/F

2012. aug. 21. 12:39
 29/31 anonim válasza:
az utolsó válaszadó jol mondjah, viszont van egy ilyen ami nem rosz be vállik és olcsó Opel calibra olcsót vegyél és többit költs alkatrészekre ami hibás javítsd ki hogy biztos autód legyen nem tudningos biztos , majd tegyél bele kiss hangteknikát gurulj oda közép hangal egy csajhoz simán elviszed ahova szeretné, csak tankban legyen üzemanyag + ne legyen szét rohadva a kasztni imádják ezt a sport autót a csajok .
2013. nov. 17. 10:02
 30/31 anonim ***** válasza:

A kérdező tényleges kérdésére válaszolva, én egy Renault Megane Coupe-t vennék 1996-2003-ig gyártott változatot

1.4 16V vagy 1.6 16V motorral. Ennyiből találsz még szép példányt.

2016. aug. 1. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!