Mi lehet a baj a távirányítóval?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy olyan helyen aludtam ahol nem szívesen hagytam volna elől a kocsikulcsot ezért éjszakára beraktam a párnám alá. Az utcán este lezártam a távirányítóval. Reggel pedig nem tudtam kinyitni vele csak kulccsal! Arra gondoltam, hogy lehet benyomódott valamelyik gomb és lemerült benne az ellem. Vettem bele másikat de akkor sem működött! Elvittem egy ablaküvegeshez aki ilyenekkel is foglalkozik(bár nem tudom mennyire értett hozzá)Amikor próbálgatta azt mondta nem ad jelet. Szerintem ez kicsit furcsa hogy egyik napról a másikra megkukul az egész:S és érdekes pont akkor mikor rajta aludtam :D Ford focusom van 2001-es évjáratú.ha tényleg ez a hibája akkor hol lehet ilyet beszerezni és kb mennyiért?2011. okt. 11. 14:00
1/5 anonim válasza:
Ha úgy nyomod a gombot (pl a párnával), hogy a kocsi nem veszi, akkor a kódok elcsúsznak. Néhányszor meg kell nyomni a kocsi mellett és akkor újra összeszinkronizálják magukat. Nem tudom, ez-e a gond, de próbáld jópárszor megnyomni a kocsi mellett.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Próbálkozom! Még annyi hogy nem riasztós csak központi záras nem tudom ez befolyásolhat-e valamit rajta:S
2011. okt. 11. 15:59
3/5 anonim válasza:
Gondolom attól még ugyanúgy ugrókódos, szóval nem lényeg. :)
5/5 A kérdező kommentje:
okés köszi :) Remélem sikerülni fog:S
2011. okt. 12. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!