Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » LEhet motort festeni festékszó...

LEhet motort festeni festékszóróval?

Figyelt kérdés
Lenne több motorom amit le szeretnék festeni babetta,mustang ilyenek s vennék hozzá festékszórót ilyen 5-6 ezreset ami egybeépített motorja van azzal le lehetne festeni?
2011. okt. 9. 08:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne a legolcsóbb kompresszort vedd!

A kis tartályosok festéshez nem valók. Nekem egy 20 literes kompresszorom van, sokmindenre használható, de festéshez nem. Túl hamar kifogy a levegő belőle és várni kell még újratölti.

2011. okt. 9. 13:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem kb 30 éves és házi van. Egy tartály azon egy 230V-os motor és egy Ikarus 2hengeres bontott kompresszora. ez kijön szerintem 15000Ft-ból, ha tudsz szerezni mindent hozzá és te megcsinálod. Ja és persze a motor a dugattyúkat ékszíjjal hajtja. Utána sokmindenre jó (kerékpumpálás, alvázvédelem, üregvédelem, egyszerű levegőfújó, festés, ...). Csak arra figyel, hogy legyen benne egy nyomás szabályzós szűrő+ egy biztonsági szelep!
2011. okt. 9. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!