Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » LEhet motort festeni festékszó...

LEhet motort festeni festékszóróval?

Figyelt kérdés
Lenne több motorom amit le szeretnék festeni babetta,mustang ilyenek s vennék hozzá festékszórót ilyen 5-6 ezreset ami egybeépített motorja van azzal le lehetne festeni?
2011. okt. 9. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Csak azzal lehet - ecsettel csíkos lesz ...

:)

2011. okt. 9. 08:46
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha még nem festettél semmit, nem ajánlom, hogy nekikezdj! Csúnyán el lehet cseszni! Egyszerűbb, ha van autófényező ismerősöd, és Őt megkéred...
2011. okt. 9. 08:46
 3/12 A kérdező kommentje:
hát még nem festettem de van egy barátom aki már festett őt meg tudnám kérni például a paint zoom vagy amit a praktikerben kapni ilyen 5000ft-ért az jó lenne hozzá?
2011. okt. 9. 08:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem ezek a pár ezer forintosak semmit nem érnek. Inkább kérj kölcsön egy kompresszort és vegyél hozzá az obiban vagy akárhol egy készletet amiben van festékszóró is. Azzal sokkal szebb lesz és nem lesz pöttyös, csúnya. Én az autómat ilyennnel javítottam ki.
2011. okt. 9. 08:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Igen! Ezek az 5ezer forintosak szarok! Normálisan, csak kompresszorral lehet dolgozni! Második voltam.
2011. okt. 9. 09:04
 6/12 anonim válasza:
paint zoomal jól lehet
2011. okt. 9. 09:45
 7/12 anonim ***** válasza:

Bármelyik KOMOLY festékkeverő cégnél flakonba gázosítják a kért színt.

Kellő aládolgozás (kitt,csiszolás) és némi kézügyesség segítségével egy sprayvel is lehet szépet fújni.

Nekem sikerült pedig első nekifutás volt.

Próba szerencse !

:D

2011. okt. 9. 10:05
 8/12 anonim ***** válasza:

Igazából kompresszor+festékszóró fej hozzá! ez viszi szépen! hisz ez tud megfelelő nyomással fújni! (így nem kell félned hogy pöttyös lesz) !

Előbb szépen lecsiszolod(úgy hogy ne legyen egyeletlen felület),majd lepucolod(zsírtalanítasz,portalanítasz),aztán alapozó,majd a Föstéék' :)

És száraz,pormentes helyen kell csinálni (különben érdes/rücskös marad a fényezés)!!!

2011. okt. 9. 12:23
 9/12 A kérdező kommentje:
és egy gestéshez való legolcsóbb kompresszor mennyibe kerül?
2011. okt. 9. 12:29
 10/12 A kérdező kommentje:
bocs festéshez
2011. okt. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!