Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a Mercedes Benz...

Mit gondoltok a Mercedes Benz 190D-ről?

Figyelt kérdés

18éves vagyok,szóval előny az elnyűhetetlenség,és a kevés fogyasztás..

A kérdésem az lenne hogy,szerintetek megfelelő lenne nekem e az az autó a pontból b pontba valamint városi cirkálásokra..?

(Esetleg ha valakinek ilyen típusú autója volt írhatna pár véleményt(fogyasztás,menetteljesitmény..stb..))

2011. okt. 8. 20:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Huh, köszi hogy leírtad, örülök hogy nem lett bajod, ha pl. egy deawoo mitízba ültél volna, most nem biztos hogy olvashatnám az üzeneted. A barom aki előzött szemben, mit csinált? Legalább megállt?
2011. dec. 21. 22:31
 12/12 misu16 válasza:
sok a kritika. 18 éves vagyok most vettem nemrég egy 190d-t és nekem a gyorsulásával és a fogyasztásával nincsen gondom és autópályán is bekap max 7,5 litert de lehet sokat mondtam, szerintem ideális első autó.
2014. júl. 10. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!