Milyen autot tudtok ajánlani ezekre a paraméterekre?
Figyelt kérdés
A fő, hogy kicsi legyen keveset fogyaszon ne rohadjon összevisza legalább 4 személyes legyen nem baj ha nincsen csomagtér és lehetőleg legyen kapható hozzá alkatrész és 200e ft alatt2009. ápr. 29. 10:31
1/7 anonim válasza:
200 alatt??? Hát, max. egy öreg Suzukit, a fenti feltételeiddel, de olyan autó, amit ennyiért kapsz, kizárt, hogy ne rohadjon, ha meg már kijavították, akkor nem 200 ezer.
Itt nézelődhetsz, beírhatod a kívánt paramétereket:
2/7 A kérdező kommentje:
Hello
Gondoltam a suzukira is nevezetesen a régi swiftre de aztmonják, hogy a suzuki=papírauto és amugy igazuk is van talán egy régi polo vagy egy golf
2009. ápr. 29. 19:42
3/7 anonim válasza:
Nézd, nekem két öreg japán autóm volt egymás után, nem mondom, hogy nem szerettem, sőt. De a gatyámat ráköltöttem mindkettőre. Utána vettem egy szintén nem fiatal Suzukit, bár fenntartásaim voltak, de kellemesen csalódtam. Alig kellett eddig szervízelni, nagyon jól megy és megbízható. Én nem bántam meg, és arra, hogy a városban szaladgáljak vele, tökéletesen megfelel. A Suzukit csak azok szidják, akiknek nem az van..
4/7 anonim válasza:
Ha nem mész vele több száz km-t naponta akkor jó a swift!!! Nekem is az van (igaz új swift) de a régi is nagyon jó. Hát a régi swiftből van 2 fajta: van a nagyon régi 92-96-ig meg van az újabb 97-2002-ig.
5/7 anonim válasza:
maruti a legjobb sztem, sokkal olcsóbb, alkatrész is van hozzá keveset eszik, egyszerű mint egy faék.
6/7 anonim válasza:
vagy 1-2es golf, akár dízel vagy benzines, 1,6 D elnyűhetetlen motor 4,5-5literes fogyasztással, kasztni is jól bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!