Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Öreg kocsiba etanolt? No és a...

Öreg kocsiba etanolt? No és a fogyasztás?

Figyelt kérdés
Fiat Tipo 1.4 központi injektoros kocsimhoz kéne vennem átalakítót vagy menne nélküle is tisztán? Nem mertem beletölteni, mert lehet hogy szar lesz így. Hallottam, hogy némi vizet is tartalmazhat és a tankban is lehet víz előtte. Ez keveredhet az etanollal. min: 6L, max: 8L, vegyes: 7L .. kb. mennyi lehet a fogyasztásnövekedés, illetve korrigálható-e valahogy?
2011. okt. 6. 14:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ez nagyon fasza, köszi. Azon kevesek közé tartozom, aki ért PIC programozáshoz. Egy érdekes momentum volna: mi az hogy injektor felé? Hogy lehet kompatibilis minden központi injektoros autóval? Nemértem.
2011. okt. 6. 20:55
 12/13 turbopocok ***** válasza:

[link]

3. oldalon lévő ábra

Y3 al jelölt a befecskendező szelep

A2 az ECU

a kettő közé kell beépíteni az elemet

2011. okt. 6. 21:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, rég kaptam ekkora mértékű segítséget itt:) Ez kb. egy 30 ezer forintos megtakarítást jelent, ha a vezérlőt én építem. Ment a zöld kéz mindenkinek:)
2011. okt. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!