Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szeretitek/nem szeretite...

Miért szeretitek/nem szeretitek a kisautókat?

Figyelt kérdés
Észérveket kérnék a kisautók mellett, vagy ellen.
2009. ápr. 28. 22:42
1 2
 11/13 anonim válasza:

Nekem pl pasi létemre kis autóm van ami egy kispolszki. Erről ugye mindenki tudja, hogy csak 2 személynek kényelmes, hiába négyszemélyes "hivatalosan".:) Továbbá meg kell tanulni vele úgy közlekedni, hogy szinte mindenki le akar tolni az útról, de azért ezzel is lehet meglepetéseket okozni..:) Pl legutóbb egy terepjárós lepődött meg mikor olyan 110-115-el előztem meg.:D

Összegezve, vannak hátrányai is, de én mégis szeretem.:)

2009. ápr. 29. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Is-is.

Jó, mert: olyan helyeken is elfér, ahol a nagyobb autók nem, könnyű vele közlekedni, városban praktikus.

Hátránya, hogy: hosszú útra nem lehet igazán megpakolni, egy nagyobb családnak nem elég.

De azért mesélek egy élményt. :-)

10 éve énekelek, és néhány éve az egyik csapattagnak még volt egy kispolszkija (nem tudom, hogy írják, mindegy, értitek). Egyik fellépésünk vidéken volt, és kocsikkal mentünk, ebbe a kis autóba 5-en ültünk be, és valahol a prérin eltévedtünk, mert rossz volt a térkép, mi tudtunk egyedül megfordulni a kis autóval az úton, a többiek a szántóföldön voltak kénytelenek keresztülmenni. :-) De azért nagyobb távra utazni nem túl kényelmes egy kis autó, azóta ez az illető is lecserélte már egy nagyobbra, de azért az emlék örökre megmarad. :-)

2009. ápr. 29. 09:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Figyelj láttam én már Volvóban meghalni embereket,és Puntoból baj nélkül kiszállni.A mai kisautóknak elég jó a törésztesztje,légzsák stb sokat segít.Ha meg 100 fölött karambolozol leszakadnak az ütközéstől a belső szerveid,hiába a nagy autó.(mentőorvos vok,tapasztalat)
2009. ápr. 29. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!