Miért szeretitek/nem szeretitek a kisautókat?
Nekem pl pasi létemre kis autóm van ami egy kispolszki. Erről ugye mindenki tudja, hogy csak 2 személynek kényelmes, hiába négyszemélyes "hivatalosan".:) Továbbá meg kell tanulni vele úgy közlekedni, hogy szinte mindenki le akar tolni az útról, de azért ezzel is lehet meglepetéseket okozni..:) Pl legutóbb egy terepjárós lepődött meg mikor olyan 110-115-el előztem meg.:D
Összegezve, vannak hátrányai is, de én mégis szeretem.:)
Is-is.
Jó, mert: olyan helyeken is elfér, ahol a nagyobb autók nem, könnyű vele közlekedni, városban praktikus.
Hátránya, hogy: hosszú útra nem lehet igazán megpakolni, egy nagyobb családnak nem elég.
De azért mesélek egy élményt. :-)
10 éve énekelek, és néhány éve az egyik csapattagnak még volt egy kispolszkija (nem tudom, hogy írják, mindegy, értitek). Egyik fellépésünk vidéken volt, és kocsikkal mentünk, ebbe a kis autóba 5-en ültünk be, és valahol a prérin eltévedtünk, mert rossz volt a térkép, mi tudtunk egyedül megfordulni a kis autóval az úton, a többiek a szántóföldön voltak kénytelenek keresztülmenni. :-) De azért nagyobb távra utazni nem túl kényelmes egy kis autó, azóta ez az illető is lecserélte már egy nagyobbra, de azért az emlék örökre megmarad. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!