Miért szeretitek/nem szeretitek a kisautókat?
Figyelt kérdés
Észérveket kérnék a kisautók mellett, vagy ellen.2009. ápr. 28. 22:42
1/13 anonim válasza:
pro: a városban praktikus, könnyebb vele parkolóhelyet találni. Mivel a motorja is kicsi ezért keveset fogyaszt, és olcsó fenntartani.
kontra: a méreteihez képest drága a vételára, kicsi a csomagtere (ha van egyáltalán), és összvissz 2személyes.
2/13 A kérdező kommentje:
Biztonság vagy könnyű parkolás? Vagy ez is az is?
2009. ápr. 28. 22:53
3/13 anonim válasza:
Nekem egy targatetős Renault Twingóm van. Férfi vagyok, 195 magas és mégis kitűnően, kényelmesen elférek benne. Nem ültem még ilyen tágas autóban. Igaz, hogy ez a csomagtér rovására megy, de ha elég csak 2 személynek az ülőhely, akkor a hátsó üléseket ledöntve mosógépet, hűtőszekrényt stb. lehet vele szállítani. És akár hiszitek, akár nem, imádják a csajok, jó kis csajozós autó. Főleg így nyáron, jó időben, lehajtott tetővel. Keveset fogyaszt, ha kell, akkor gyorsul is, sportosan is lehet vezetni. A szabályokat betartva vezetek, felesleges 200-zal döngetni az M7-esen.
4/13 anonim válasza:
Megvan az előnye meg a hátránya is.Olcsóbb fenntartani,kisebb a fogyasztása,könnyebb városban használni.Viszont hosszú távon kényelmetlen,kicsi a csomagtere,max 3 embernek jó.
5/13 anonim válasza:
Volt kicsi autóm, 4m alatt, alig több mint 3,5m volt, most 4,1m-es autóm van. Nem nehezebb vele parkolót találni semmivel. A nagyobb autók általában jobban fordulnak és így könnyebb parkolni.
A nagy autót jobban szeretem, főleg a biztonság miatt. A kis autókat sokan lenézik, hogy "mit akar azzal a kis sz@rral???", emiatt könnyebb vele közlekedni. Ami a kicsi előnye, az főleg a fogyasztás.
6/13 anonim válasza:
Nekem az a bajom, ha három ajtós.Azokat nem szeretem.
7/13 anonim válasza:
Én mindig sok csomaggal autózok, és hosszú távokat, tehát nekem fontos, hogy nagy csomagtere legyen, és nekem mindig elsődleges szempont a biztonság. Furán fog hangzani, de mikor jogosítványom lett, a szüleimnek egy öreg Ladája volt ami azért viszonylag egy hosszú és széles autó. A férjemnek meg a pólója, ami jóval rövidebb és keskenyebb. Röhögni fogsz, de hónapokig nem mertem 50-nél többel menni, annyira féltem benne, annyira nem éreztem magam biztonságban, pedig józan eszemmel tudtam , hogy mennyivel jobb a tapadása, kategóriájában akkor ez első volt a törésteszten és mégis, a Ladát megküldtem 120-al, ezt meg nem mertem. Nagyon közel éreztem magamhoz a földet, a másik autót stb. Azóta persze megszoktam, de egy nagy autóban bátrabb vagyok, és én személy szerint sokkal könnyebben mozgok, parkolok vele.
8/13 A kérdező kommentje:
OK, de nem gondoljátok hogy a kisautóknál a kis fogyasztás, könnyű parkolás, a biztonság rovására megy? Én sem járok hűdenagy kocsival Opel Astrám van, de kisebb autóval a mai közlekedési morálban...hát félve mennék ki...:-(
2009. ápr. 29. 07:43
9/13 A kérdező kommentje:
Most látom csak az előző hozzászólást... nem mindenki érzi magát biztonságban egy kisautóban. Apropó létezik szerintetek megfizethető árú ámde biztonságos kisautó?
2009. ápr. 29. 07:49
10/13 anonim válasza:
nekem tulajdonképpen semmi bajom a kisautókkal. ha nekem is lenne egy saját, én biztos csak kicsit választanék. régebben egy 3 ajtós golfunk volt, tökéletesen megfelelt a célnak, ám amikor megszületett első gyerekünk kicsinek bizonyult. most opel astra caravánunk van és 2 gyerekünk, és fullig belakjuk, ha megyünk valahova. sőőőőt, egy hete egy utánfutót is vettünk hozzá. szóval családi kocsinak a kicsi autó alkalmatlan, viszont ha megtehetnénk, hogy 2 autót tartsunk fenn, akkor én kicsit választanék magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!