Laza lett a vezérműszíjam?
Figyelt kérdés
tegnap lecseréltük a szijat (suzuki swift 2000-es évjárat)
ma néztem ott a vezérmüfedél oldalán a kémlelőnyiláson keresztül, a feszitőcsapágy irányába kb 2cm-ert eltudtam tolni a szíjat.. járó motornál a kilengése a szijnak erősebb gázadáskor kileng a nyilás széléig is (alaphelyzetben a kémlelő nyilás középvonalánál fut a szij)
1-2cm es kilengése tuti van.
2011. okt. 5. 12:27
1/6 anonim válasza:
Okvetlen megfeszíteni, mert átugorhat a borda és szeleptörés, dugótörést hengerfalmeghúzást, sőt nagy tempónál balesetet okozhat a motor hirtelen beállása!
2/6 A kérdező kommentje:
alapjáraton is van némi kilengése a szijnak
2011. okt. 5. 13:53
3/6 anonim válasza:
Meg kell feszíteni. Amúgy szépen jár ugye? Mert akk nem lett véletlen nagyobb belerva
4/6 anonim válasza:
sürgősen megfesziteni mert ha átugrik akkor komoly bajok vannak...
5/6 anonim válasza:
nincs neki automata láncfeszítője?
6/6 A kérdező kommentje:
suzukin automata feszitő? :D nincs.
úgy lett beállitva hogy 90 fokig lehet elforditani a szijat. a saját hossztengelye körül.. de mégis lazának tünik nekem. bár azt mondják alapjáraton is kell lennie neki egykis kilengésnek.
2011. okt. 5. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!