Miért nem indul Yamaha Jog robogóm önindítóval, amikor rúgásra egyből indul?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni Yamaha Jog robogóval kapcsolatban.
A probléma a következő: a motor rúgásra függetlenül attól hogy hideg vagy meleg rögtön indul,
viszont ha önindítóval próbálom indítani hiába az ujj aksi és az intenzív forgatás a motor nem akar beindulni.
Ha valakinek valami ötlete vagy tapasztalata van ilyen téren pls irjon már nekem. Előre is thx.
2011. okt. 4. 09:07
11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat;) megpróbálok vele valamit ügyködni ha végképp nem lesz jó marad a rugdosás :D vagy az árokba borítgatás
2011. okt. 4. 20:49
12/17 anonim válasza:
Én is rúgdaltam, mert szivatott engem is! De egy szelep beállítással megoldódott a dolog. Gondoljunk bele, ha nagyon picit átenged valamelyik a sürítéskor, az önindító forgatással nincs meg a megfelelő kompresszió a gyújtás létrejöttéhez! Ha rúgom, gyorsabb a forgatás, eléri a berobbanási sűrítést, onnantól már elpöfög! Remélem segítettem!
13/17 anonim válasza:
Bár nem tudom hogy a motorod szelepes-e, ha nem akkor gyűrűkopás a baja, az előbb leírt kompresszió veszteség esete áll fennt! Na jól megírtam-mondtam!
14/17 anonim válasza:
Nincs semmilyen szelep a Jog-on ez egy kétütemű! Rugdosni lehet továbbrais indításhoz, csakhogy ezzel nem kerülödel,azt h fel kell furatni, csak időt nyersz. Mert lassan rugásra se fog beindulni.
15/17 anonim válasza:
kicsit elkéstem,de nagyon nem jó helyen keresitek a bajt! tegyél a gyertya pipára egy másik jó gyertyát és ha nem szikrázik önindítóval akk a szikra a hibás,nem kap elég arámot mert kicsi a forgási sebesség. remélem segítettem legalább azoknak akik most bajlódnak vele.
16/17 anonim válasza:
vagy az is lehet a baj hogy az index relé belehúz a karterbe
17/17 anonim válasza:
Sziasztok.
Szimplán csak annyi a probléma hogy összébb kell ütni egy kicsit a gyertyahézagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!