Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem indul Yamaha Jog...

Miért nem indul Yamaha Jog robogóm önindítóval, amikor rúgásra egyből indul?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Segítségeteket szeretném kérni Yamaha Jog robogóval kapcsolatban.

A probléma a következő: a motor rúgásra függetlenül attól hogy hideg vagy meleg rögtön indul,

viszont ha önindítóval próbálom indítani hiába az ujj aksi és az intenzív forgatás a motor nem akar beindulni.

Ha valakinek valami ötlete vagy tapasztalata van ilyen téren pls irjon már nekem. Előre is thx.

2011. okt. 4. 09:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat;) megpróbálok vele valamit ügyködni ha végképp nem lesz jó marad a rugdosás :D vagy az árokba borítgatás
2011. okt. 4. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is rúgdaltam, mert szivatott engem is! De egy szelep beállítással megoldódott a dolog. Gondoljunk bele, ha nagyon picit átenged valamelyik a sürítéskor, az önindító forgatással nincs meg a megfelelő kompresszió a gyújtás létrejöttéhez! Ha rúgom, gyorsabb a forgatás, eléri a berobbanási sűrítést, onnantól már elpöfög! Remélem segítettem!
2011. okt. 5. 09:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Bár nem tudom hogy a motorod szelepes-e, ha nem akkor gyűrűkopás a baja, az előbb leírt kompresszió veszteség esete áll fennt! Na jól megírtam-mondtam!
2011. okt. 5. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen szelep a Jog-on ez egy kétütemű! Rugdosni lehet továbbrais indításhoz, csakhogy ezzel nem kerülödel,azt h fel kell furatni, csak időt nyersz. Mert lassan rugásra se fog beindulni.
2011. okt. 5. 11:35
 15/17 anonim ***** válasza:
kicsit elkéstem,de nagyon nem jó helyen keresitek a bajt! tegyél a gyertya pipára egy másik jó gyertyát és ha nem szikrázik önindítóval akk a szikra a hibás,nem kap elég arámot mert kicsi a forgási sebesség. remélem segítettem legalább azoknak akik most bajlódnak vele.
2012. szept. 11. 16:32
 16/17 anonim válasza:
vagy az is lehet a baj hogy az index relé belehúz a karterbe
2017. aug. 29. 21:45
 17/17 anonim válasza:

Sziasztok.

Szimplán csak annyi a probléma hogy összébb kell ütni egy kicsit a gyertyahézagot!

2023. jún. 7. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!