Tökéletes értékek mellett miért nem fog a kézifék?
Igen valósínű vagy nem volt lekopva még a kézifékbetéted a műszakivizsgán vagy volt olyan rendes a vizsgáztató hogy nem buktatta meg emiatt a kocsidat és kézifék helyett belelépett a fékbe. De ha az neked jobban tetszene hogy emiatt simán visszavágnák a kocsidat egy újabb m,vizsgára ami 20 25 ezer menj és reklamálj legközelebb.. :P
Szerintem neked kéne megköszönni hogy átengedték az autódat a vizsgán. Budapesti vagy fogadom?... :)
Lehet nyúlott a bowden. Hány kattanásig tudod felhúzni a kart? Ha túl magasra lehet húzni, akkor talán lehet még állítani rajta.
Konkrét autótipus alapján könnyebb lenne válaszolni!
01h31
Kicsit pontosabban olvass. A hatso kereket, de nem ugyanazt a fekpofat ami aktiv. Hidd el nagyon jol, tudom, hogy mirol beszelek. A hatso kereken tarcsa is van meg dob is.
Ford Mondeorol van szo 2001 es.
Ugyanaz a a fék a kézi is és a lábfék is, nincs olyan belső dob mint a BMW-knél, ismerem azt a megoldást.
Nem tudom mit számit az de nem vagyok budapesti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!