Egy 50-es robogó kibírná ezt?
Hetente kb. 3, 4-szer napi 50km-es utazást. Oda 25, amit szinte majdnem végig gurulva lehet megtenni, mivel hegyről megyek lefele. Vissza természetesen szintén 25km de itt már viszont majdnem végig emelkedik. Kibírná ezt egy 50-es, az elején még folytással?
(Még azt kérdezném halkan, hogy a folytást tényleg csak 1000km után lehet eltávolítani?)
Nekem van egy 2 ütemű keeway focusom....
- Nem megy
- Újonnan vettem, úgy adták oda, hogy NEM VOLT BENNE VÁLTÓOLAJ. Persze ezt nem mondta senki, pedig tudták jól, hogy lábon hozom el, még mondták is, hogy jó utat....
- 65 a végsebessége, ami egy 2 ütemű robogótól nem épp acélos
- 55 km/h utazón 4 (NÉGY!!) litert fogyaszt... Ami viszont marha sok
- Az akkut állandóan leszívja valami 2 hét alatt. Szerintem a riasztója lehet. Így nagyon rég akku nélkül használom, mert nincs értelme a 8.000 forintos akkukat taccsra vágni. Úgy szívja le, hogy már a töltést sem veszi többet
- Minden létező csavar lötyög - kattog - kerreg rajta. Meghúzni esélyem sincs, mert minden második forog a menetben...
- 4 literes a tank, ami jó lenne, ha 2 litert enne de így 100 km-enként tankolni kell ami fusztráló.
- Az olajvisszajelző lámpa már 2000 km után tönkrement, hol jelez mikor tele van olajjal, hogy nem jelez mikor kevés van benne...
- A doboz felfüggesztése olyan sz@rul van megcsinálva, hogy minden pillanatban úgy érzem le akar esni
- A karburátor - szerintem - konstrukciós hibás, ha 4-5 napnál többet áll (ami azért megesik)akkor lehetetlen elindítani. Csak akkor indul, ha lehúzom a gumicsövet a karbiról és belespriccelek 3-4 ml benzint. Akkor viszont pöccre...
Hirtelen ennyi... 6,500 km van a keewayembe.
Azóta egy malaguti váltós motorom van van, 20 éves, 25.000 km van benne és érdekes módon minden rendben van bele, megy, működik, 2,2-2,5L-t fogyaszt (pedig SPORT MOTOR!) jól húz és élmény vezetni.
Én ilyen használatra biztos, hogy 125-ösnél kisebbet nem vennék.
Azzal sokkal jobban fel lehet venni a forgalom ritmusát, ill. az emelkedőt, és nagyobb távolságot is jobban bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!