Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 50-es robogó kibírná ezt?

Egy 50-es robogó kibírná ezt?

Figyelt kérdés

Hetente kb. 3, 4-szer napi 50km-es utazást. Oda 25, amit szinte majdnem végig gurulva lehet megtenni, mivel hegyről megyek lefele. Vissza természetesen szintén 25km de itt már viszont majdnem végig emelkedik. Kibírná ezt egy 50-es, az elején még folytással?

(Még azt kérdezném halkan, hogy a folytást tényleg csak 1000km után lehet eltávolítani?)

2011. okt. 2. 08:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze,hogy kibírja,még ennél többet is ,sőt a fojtás sem számít ebben.
2011. okt. 2. 08:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom, az csak nekem számít, az idegrendszerem bírni fogja-e a vánszorgást 45km/h-val főúton (szerencse nem olyan forgalmas). De végülis az a 45 se kevés. Köszi a választ!
2011. okt. 2. 08:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
a folytásrol mindeki másképp vélekedik alapvetően ilyen kis cccm-s dolgoknál nem számit inkább azért van benne mert ugye elvileg kötelező hisz robogo nem mehet ennél gyorsabban szabály szerint meg igy mindenképpen viszaviszed legalább egyszer szervizbe amiért legonbolhatnak rolad egykis pénzt még. amugy a motor birni fogja a terhelést simán
2011. okt. 2. 09:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Simán kibírja. Csak ne kínait vegyél!
2011. okt. 2. 09:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem terveztem Keewayt venni. De azoknál egyébként milyen fatális hibák szoktak lenni, amit nem lehet pár fillérből (az alkatrészek elvileg olcsók) kijavítani és amiért mindenki szidja a márkát?
2011. okt. 2. 09:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 2 ütemű keeway focusom....

- Nem megy

- Újonnan vettem, úgy adták oda, hogy NEM VOLT BENNE VÁLTÓOLAJ. Persze ezt nem mondta senki, pedig tudták jól, hogy lábon hozom el, még mondták is, hogy jó utat....

- 65 a végsebessége, ami egy 2 ütemű robogótól nem épp acélos

- 55 km/h utazón 4 (NÉGY!!) litert fogyaszt... Ami viszont marha sok

- Az akkut állandóan leszívja valami 2 hét alatt. Szerintem a riasztója lehet. Így nagyon rég akku nélkül használom, mert nincs értelme a 8.000 forintos akkukat taccsra vágni. Úgy szívja le, hogy már a töltést sem veszi többet

- Minden létező csavar lötyög - kattog - kerreg rajta. Meghúzni esélyem sincs, mert minden második forog a menetben...

- 4 literes a tank, ami jó lenne, ha 2 litert enne de így 100 km-enként tankolni kell ami fusztráló.

- Az olajvisszajelző lámpa már 2000 km után tönkrement, hol jelez mikor tele van olajjal, hogy nem jelez mikor kevés van benne...

- A doboz felfüggesztése olyan sz@rul van megcsinálva, hogy minden pillanatban úgy érzem le akar esni

- A karburátor - szerintem - konstrukciós hibás, ha 4-5 napnál többet áll (ami azért megesik)akkor lehetetlen elindítani. Csak akkor indul, ha lehúzom a gumicsövet a karbiról és belespriccelek 3-4 ml benzint. Akkor viszont pöccre...

Hirtelen ennyi... 6,500 km van a keewayembe.

Azóta egy malaguti váltós motorom van van, 20 éves, 25.000 km van benne és érdekes módon minden rendben van bele, megy, működik, 2,2-2,5L-t fogyaszt (pedig SPORT MOTOR!) jól húz és élmény vezetni.

2011. okt. 2. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, és azt elfelejtettem, hogy 4-ből 4 robogó szerelő elhajtott a francba, hogy ő keewayhez nem nyúl hozzá, mert úgy sz@r ahogy van, szétszedi és többet nem illik vissza semmi a helyére. Egyedül a keewayesek szereltél volna, de ők csak egyben hajlandóak cserélni teljes alkatrészeket. Pl. az akksi lemerülést úgy orvosolták volna, hogy teljes elketronika csere ahelyett, hogy megkeresik a zárlatot... Azt meg tudod mikor.
2011. okt. 2. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél egy használt Derbi Senda-t, az a leg alkalmasabb erre a célra!
2011. okt. 2. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Én ilyen használatra biztos, hogy 125-ösnél kisebbet nem vennék.

Azzal sokkal jobban fel lehet venni a forgalom ritmusát, ill. az emelkedőt, és nagyobb távolságot is jobban bírja.

2011. okt. 4. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!