Yamaha Aerox vagy Aprillia SR 50?
Személyes tapasztalat: Aerox szép esztétikus tökéletes úttartás, nehéz az eleje szal kerekezés felejtős vele, csomagtér viszonylag kicsi, de lehet vele hasítani, 80at mentem vele.
Aprilia SR: Sztem jobbat megy mint az Aerox, könnyebb, talán az úttartása kicsit gyengébb mint az Aeroxnak, egykerózni f*szán lehet vele, szervízigényesebb mint az Aerox 90et mentem vele..
Sajnos a fogyasztásról nem tudok mit mondani én egy teli tankal 1hétig elmentem mind2vel úgy hogy napi szinten használtam melóba járásra
Attól függ melyik Aprilia SR 50-re gondolsz.
Van belőle Minarelli blokkos, ez a régi.
Ez ugyan az a blokk mint ami az Aeroxban van, csak azt kizárólag vízhűtéssel gyártották.
Később gyártottak Morini blokkos-at ami injektoros volt.
A legújabb a Piaggio blokkos SR. Ebből van karbis és injektoros is. A Morini blokkosat jelenleg is gyártják.
Azt mondják hogy az injektoros nem megbízható, viszont egy-két érv szól mellette, pl hogy 1,5-2 literrel kevesebbet eszik a karbisnál és az olajból is sokkal kevesebb kell neki.
A többi teljesen megbízható.
Ahogy elnézegettem az árakat az Aerox drágább az SR-nél és tudásban egy fokkal se jobb. Mint ahogy mondtam az Aerox azzal a blokkal készül mint a régi SR, ezért a fogyasztásuk egyforma és végsebességük is ugyan az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!