Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik motor válasszam?...

Melyik motor válasszam? Aprillia Rx 125 vagy Yamaha Dt 125 R?

Figyelt kérdés
Olyasmi személy írjon akinek van összehasonlítási alapja a két motor között .Vagy legalább használta mind kettőt .Tavasszal motor vásárláson gondolkodom.Terveim az endurozás és aszfalton közlekedés túrázás .Régeben volt egy 98 as 125 dt amit nagyon szeretem és minden szempontból tökéletes lenne csak most megtetszetek az rx ek is mivel motorikusan is erősebb és a fütómü is ( fordítót teló ,gázos központi teló, brembo fék ) .Minden nemű tapasztalat,tanács,vélemény ,teszt jól jönne a választásban.
2009. okt. 21. 21:10
 1/3 anonim válasza:
yahama
2009. okt. 22. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
én derbi senda és aprilia rx között gondolkodtam, bár 50 ccm-ben. és aprilia lett :) imádom, de az a baj, sokat fogyaszt!!
2009. okt. 22. 14:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen halottam hogy az aprilkiák szeretnek kajálni.Ugy halotam a 125 rc kb 7 litert zabál 100 on.Nekem a 125 dt folytás nélkül terepen vegyes használatban 4,5 -5 liter evet.És volt hogy 2 esben csövön pörgöt.
2009. okt. 22. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!