Német vagy francia autó?
Figyelt kérdés
melyiket éri meg, melyik szervizelhető olcsóbban és megbízhatóság is érdekelne2011. szept. 28. 10:02
21/32 anonim válasza:
Nem is mondtam azt! Kérlek mutasd meg, hogy hol mondtam ilyet!:)
22/32 anonim válasza:
Egyértelműen német! Nem tudom manapság mennyit fejlődtek a francia autók, de az elmúlt 5-10 évben elég siralmas amit produkáltak. Volt Renault Megane II-m, ami olyan 40.000km-nél kezdett szarakodni, pedig nem állat módjára hajtottam. Az igaz, h eljárt 6-7 literrel, de akkor is hamar szétesik, amire szerintem nincs mentség.
23/32 anonim válasza:
A Laguna előbb szét fog hullni mint a Passat hidd el!
24/32 anonim válasza:
Mit takar nálad a széthullás? Komolyan elhiszitek, hogy egy 100E Km-es Lagunára többet kell költeni, mint egy 300E Km-es Passatra?
Mert kb. ezeket adják egy áron.
26/32 anonim válasza:
"A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:57"
Mi a francot okoskodsz itt?
Látom Passatod még nem vol csak egy szaros Lagunád és vered magad rá úgy hogy nincs összehasonlítási alapod.
Jobb lett volna csöndbe maradni.
27/32 anonim válasza:
Nem okoskodok, tényeket közlök, ugyanis az gyakran az emberek tévhitben élnek. Egyébként látom, hogy nem fogjátok fel, amit mondok. Én egy szóval nem mondtam, hogy a Laguna jobb autó lenne, vagy megbízhatóbb, mint a Passat. Nem is gondolom így.
28/32 anonim válasza:
A német autóknak van presztizse és tisztelik a többi autosok.
Ha egy audiban végig mész az országon,az autópályán messziről húznak előled el, városban előzékenyek az emberek,beengednek.
Egy nyomorult francia autóval lesem szarnak.
De ez csak egy érv a sok közül
29/32 anonim válasza:
Kb összefoglaltad, hogy miért vesznek az emberek német autót.
30/32 anonim válasza:
Mennyetek már a japán szarokkal ha megnézed a megbíhatósági listákat Német francia japán így van a sorrend de az első kettő közűl is fény évekkel jobb a német autó mint a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!