Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Német vagy francia autó?

Német vagy francia autó?

Figyelt kérdés
melyiket éri meg, melyik szervizelhető olcsóbban és megbízhatóság is érdekelne
2011. szept. 28. 10:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
59%

Ha egy 4-5 éves használtat nézel, akkor adott pénzmennyiségért, fiatalabb, jobb állapotú, kevesebb km-t futott franciát kapsz, szóval francia.

Újan is csak azt vennék, mert jellemzően olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, sokkal kényelmesebb, mint a német tesói.

2011. szept. 28. 18:17
 12/32 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó!

Minek osztogatsz tanácsokat ha fingod nincs a témáról?

Ekkora baromságot még nem hallottam.

2011. okt. 1. 09:20
 13/32 anonim ***** válasza:
82%

Nyugodj meg, hogy értek a témához. Véletlenül autókereskedő vagyok. Láttam már mindenféle autót.

Melyik részével nem értesz egyet?

2011. okt. 1. 10:33
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
Ja és ezzel a mentalitással veszünk az elmúlt 20 évben csak francia autót saját részre, és láss csodát, soha nem robbant le még az úton egyik se.
2011. okt. 1. 10:34
 15/32 anonim ***** válasza:
77%

japán, olasz

(röhögj csak)

2011. okt. 1. 11:23
 16/32 anonim ***** válasza:
46%

09:20 vagyok.

Ha autokereskedő vagy akkor szomorú h ennyit értesz a témához.

Olcsóbb?Persze mert szarabb=olcsóbb(majd amit ráköltesz kiegyenlíti)

Kényelmesebb?Ez röhejes szerinted a 3 nagy német márka közül melyik francia kényelmesebb?

Keveset fogyaszt? Nekem van egy 2.5 tdi audim és 5 liter gázolajjal közlekedek vele.Melyik francia eszik ennyit?

Mint már írtam több francia(főleg peugeuton) autón túl vagyok már és siralmas hogy mennyi km után kezdenek széthullni.

2011. okt. 1. 14:46
 17/32 anonim ***** válasza:
70%

Ha neked a 2.5TDI Audid 5 litert eszik, akkor vagy hazudsz, vagy tempomat 80-al jársz fékezés nélkül.

Nem azért olcsóbb, mert szarabb, hanem mert a múltbéli szar autóik miatt rossz a híre, és valahogy el is kéne adni.

Ültem a legújabb előtti A4-ben, nekem sokkal kényelmesebb a Laguna vagy a 407-es.

De most őszintén: szerinted melyikre kell többet költeni?

Egy 2007-es gyönyörű állapotban lévő valós 110E Km-t futott Laguna, amit 2 milláért adnak, vagy egy olyan VW Passat, amit szintén 2 milláért adnak. Elmondanám, hogy 2004-es Passat-ot adnak ennyiért isten tudja, hogy mennyi km-rel, de 100%, hogy 200E fölött.

Nos, melyikre kell többet költeni szerinted teszem azt a következő 5év/100E Km-en?

2011. okt. 1. 17:42
 18/32 anonim ***** válasza:
60%

Már megint a hozzá nem értésedről adsz tanúbizonyságot:)

Autópályán tempomat nélkül 100-nál eszik 5litert,de 130-nál is csak 6-ot eszik.

A többire nem reagáok mert feleslegesen tépem a számat egy hülyének aki okoskodik.

2011. okt. 1. 18:12
 19/32 anonim ***** válasza:
70%

A többire azért nem reagálsz, mert elgondolkodtál azon, hogy igazam van.

No mindegy, én ugyanannyi pénzből egy jobb állapotú, fiatalabb, kevesebb Km-t futott autóval fogok járni...ennyi.

Aztán majd ne sírj, mikor 200-nál cseréled a kéttömegű lendkereket, míg az enyémben még csak 100 van:)

2011. okt. 1. 18:21
 20/32 anonim ***** válasza:
70%
Ezt te se gondolod komolyan hogy egy francia autó akármelyik is minőségibb mint az AudiXD
2011. okt. 2. 08:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!