Német vagy francia autó?
Ha egy 4-5 éves használtat nézel, akkor adott pénzmennyiségért, fiatalabb, jobb állapotú, kevesebb km-t futott franciát kapsz, szóval francia.
Újan is csak azt vennék, mert jellemzően olcsóbb, kevesebbet fogyaszt, sokkal kényelmesebb, mint a német tesói.
Utolsó!
Minek osztogatsz tanácsokat ha fingod nincs a témáról?
Ekkora baromságot még nem hallottam.
Nyugodj meg, hogy értek a témához. Véletlenül autókereskedő vagyok. Láttam már mindenféle autót.
Melyik részével nem értesz egyet?
09:20 vagyok.
Ha autokereskedő vagy akkor szomorú h ennyit értesz a témához.
Olcsóbb?Persze mert szarabb=olcsóbb(majd amit ráköltesz kiegyenlíti)
Kényelmesebb?Ez röhejes szerinted a 3 nagy német márka közül melyik francia kényelmesebb?
Keveset fogyaszt? Nekem van egy 2.5 tdi audim és 5 liter gázolajjal közlekedek vele.Melyik francia eszik ennyit?
Mint már írtam több francia(főleg peugeuton) autón túl vagyok már és siralmas hogy mennyi km után kezdenek széthullni.
Ha neked a 2.5TDI Audid 5 litert eszik, akkor vagy hazudsz, vagy tempomat 80-al jársz fékezés nélkül.
Nem azért olcsóbb, mert szarabb, hanem mert a múltbéli szar autóik miatt rossz a híre, és valahogy el is kéne adni.
Ültem a legújabb előtti A4-ben, nekem sokkal kényelmesebb a Laguna vagy a 407-es.
De most őszintén: szerinted melyikre kell többet költeni?
Egy 2007-es gyönyörű állapotban lévő valós 110E Km-t futott Laguna, amit 2 milláért adnak, vagy egy olyan VW Passat, amit szintén 2 milláért adnak. Elmondanám, hogy 2004-es Passat-ot adnak ennyiért isten tudja, hogy mennyi km-rel, de 100%, hogy 200E fölött.
Nos, melyikre kell többet költeni szerinted teszem azt a következő 5év/100E Km-en?
Már megint a hozzá nem értésedről adsz tanúbizonyságot:)
Autópályán tempomat nélkül 100-nál eszik 5litert,de 130-nál is csak 6-ot eszik.
A többire nem reagáok mert feleslegesen tépem a számat egy hülyének aki okoskodik.
A többire azért nem reagálsz, mert elgondolkodtál azon, hogy igazam van.
No mindegy, én ugyanannyi pénzből egy jobb állapotú, fiatalabb, kevesebb Km-t futott autóval fogok járni...ennyi.
Aztán majd ne sírj, mikor 200-nál cseréled a kéttömegű lendkereket, míg az enyémben még csak 100 van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!