Jó autó a Seat Leon 1.2 TSI Good Stuff?
Mi a véleményetek az autóról?
Jó vétel lenne 15 ezer kilóméterrel?
Kár, hogy az az alsó közepes autó van vagy 1,3 tonna.
De tényleg nincs ezzel semmi gond csak add el 100e km-es kora előtt, majd vegyél egy másikat. Ez az összes kritérium, így jól fogsz járni.
Seat Leon 1.2 tsi good stuff
2,5 éve használom, most van benne 60e km. Kiváló társ a mindennapokban, maximálisan elégedett vagyok vele. A motor zseniális, méretéhez képest komoly nyomatékkal rendelkezik, ráadásul alacsony fordulatszámon leadja a maxot. Előzgetni élmény vele. Program átírással (100 e. ft. azt tudja vele mint az 1.4 tsi) zseniális. Fogyasztása alacsony - ha nem őrültködsz vele - 5.5L, ha nyomod 7 körül alakul átlagban. Nagyon kényelmes, az ülései elképesztő oldaltartást adnak, viszont mivel nem állítható a gerinctámasz kövér embereknek nem jó. Futómű nagyon jó, a kanyarokat imádja. Feketében - hiába a legszebb - ne vegyétek, nyáron nagyon gázos, a beltere is teljesen fekete. Egyszer volt vele problémám, télen egy napig nem álltam be a garázsba, az elektronika megbolondult, de újraindítás után semmi baj nem volt. Az enyémre még 3 év gari volt (2011-től 4 év), fél év múlva jár le, addig eladom, bármennyire is jó tudom, ha durran a turbó az anyagi csőd. A következő is Leon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!